MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Disclaimer / FAQ

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Gaat uw niet akkoord, dient uw de website per abuis te verlaten.

Auteursrechten. Artikels waarin afbeeldingen en teksten zijn gebruikt waarin auteursrechten worden geschonden, worden per direct van de site verwijderd. Mocht het zo zijn dat Mellaah.nl per abuis auteursrechten heeft geschonden door het gebruik van artikelen of afbeeldingen, in nieuwe en oude artikels laat dit dan weten. Mellaah.nl is dan niet verplicht tot enige schadevergoeding.

Aanpassingen. Deze blog mag ten alle tijden aanpassingen doen aan artikelen, zonder uw hierover te hoeven inlichten. Mocht er aanpassingen gedaan worden, wordt dit meestal gedaan bij artikels met gebroken link(s), of de spelling die niet correct is geformuleerd.

Samenwerkingen. Na een jaar is deze blog niet meer verantwoordelijk voor de plaatsing en heeft het aan haar verplichtingen voldaan. Mocht het zo zijn dat links niet meer in werking zijn, een site niet meer in werking is. Of een bedrijf failliet is mag deze site de artikels van haar blog verwijderen. Dit doe ik omdat er altijd (zelfs jaren na plaatsing), deze artikels nog via zoekmachines worden gezocht en vragen krijg over bepaalde producten of website's. Het is niet eerlijk tegenover mijn bezoekers om producten / links te promoten die het helemaal niet meer doen. En is het voor de zoekmachineoptimalisatie (SEO) een boosdoener als links niet meer werken. Mellaah.nl is na die jaar niet meer verantwoordelijk, alle artikels worden getest met een plug-in en automatisch verwijderd. Mellaah.nl heeft dus geen invloed of ze het wel of niet doen. Het bedrijf in kwestie is altijd verantwoordelijk voor het doorgeven van de goede links om het artikel online te behouden.

Product Reviews. Op deze blog verschijnen er regelmatig reviews van verschillende producten. De standpunten en meningen op deze website, zijn de persoonlijke mening van mij. En staan dan ook los van mijn eventuele officiĆ«le standpunten van bedrijven of organisaties die ik erbij heb vermeld. Ik krijg via verschillende wegen: via het bedrijf zelf, PR-bureaus en-/of mediabureaus en webshops of ik koop het zelf. Ik vermeld in het artikel altijd dat een product gekregen is, in een vorm van een kleine inleiding. Aan de aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Ik heb geen invloed op de wijze waarop de informatie door de gebruiker wordt gebruikt en wijs iedere aansprakelijkheid af voor verlies van inkomsten of voor directe, indirecte of de gevolgschade, van welke aard dan ook.

Gesponsorde links. Op deze site wordt er altijd in een kleine inleiding aangegeven als er links zijn gesponsord. Dit kan in een vorm van een vergoeding of een shoptegoed/kortingscode voor de aangegeven website. Staat het ergens niet bij vermeld? Dan kan het zo zijn dat het product zelf is gekocht, stuur mij voor de zekerheid een mail als u er niet zeker over bent.

FAQ.


Fotografie en Foto's. De meeste foto’s die mijn blog bevat komen dan ook van mij zelf. Naast mijn eigen foto’s gebruik ik ook foto’s van stockwebsites onder creative common, of koop ik mijn stockfoto’s in. Hieronder vermeld ik de cameras en lenzen die ik tot heden gebruik.
  • Canon Spiegelreflexcamera 1200d + 55mm lens
  • Sony (2-in-1 spiegelreflex en systeemcamera) A5000 + 16-50mm

Fotobewerking. Dit doe ik in Adobe Lightroom en Photoshop. Ik gebruik een Preset voor mijn blog foto's en instagram.

Lay-out. Gekocht.

Ben je altijd eerlijk in je artikels. Jazeker. Mijn mening telt, en ik denk dat iedereen wel mag weten wat een product met je huid doet cetera. Vanuit mijzelf ben ik altijd positief, dus ik kan best begrijpen dat het soms overdreven overkomt. Het is een paar keer voorgekomen dat een product daadwerkelijk echt niet werkt, maar mag meestal een product zelf uitzoeken waardoor ik altijd wel een eerste indruk heb. Toch probeer ik mijzelf uit te dagen om producten te kopen die ik normaal niet 1,2,3 zal kopen.

Welk sociale media's gebruik je nog. Tegenwoordig zit iedereen alleen nog maar op Instagram. Facebook, Tumblr en Twitter waar ik ook op zat worden tegenwoordig niet meer gebruikt althans door bezoekers van mijn blog. Ik kreeg veel meer aanvragen via Instagram. En kon natuurlijk niet achterblijven. Daarom had ik besloten om begin 2019 me volledig op mijn instagram, blog en bloglovin' te focussen. Genoeg Sociale Media's dus om mijn stem te laten horen.

laatste updates in je mailbox