MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Kneipp Beauty Geheim nieuwe Body Lotion én Douche Foam

Zoals jullie wel weten, ben ik vanaf het begin's af aan al Kneipp Ambassadeur.
Een fijne samenwerking, met tevens de fijnste producten. Sinds kinds af aan al ben ik een echte Kneipp-fan, het begon met de Body Lotions met daarna de fijne geurende douche producten. Hoe fijn is het om je favoriete merk opgestuurd te krijgen? Zo kreeg ik laatst een pakketje van Kneipp; ze komen met hun succesvolste lijn 'Beauty Geheim'. Deze lijn hebben ze uitgebreid, en deze mocht ik vandaag uitproberen voor jullie.

Kneipp Beauty Geheim

Als je een 'budget' te besteden hebt qua verzorgingsproducten, dan ben je bij Kneipp op de juiste plek. Heerlijke luxe, ontspannend.. wie wilt dat nou niet? Deze lijn bevatten natuurlijke oliën, hierbij moet je denken aan: marula, wonderboon en argan.

Zo hebben ze deze lijn uitgebreid met twéé nieuwe producten: een Douche Foam (€8,49) voor 200ml en een Body Lotion (€9,49) voor 200ml. Iets duurder dan de regulieren producten, maar zelf doe ik hiermee extra lang dus haal je het geld er zo weer uit. Althans, ligt eraan hoeveel je gebruikt.

Kwaliteit merk je bij Kneipp, zo hebben ze nooit afgeweken van hun standpunt. Alles is natuurlijk, fijn en hydrateerd.

Arganolie is goed voor je weerstand. Wonderboomolie voor een gezonde huid en stralende tient. Olijfolie voor een gezonde vochtbalans. En geeft Marulaolie een therapeutische werking voor de huid.

Aan de slag

Uiteraard moet ik de producten eerst even uittesten, voordat ik de persinformatie moet geloven. En zoals ik van Kneipp had verwacht zijn de geuren weer heerlijk, verzorgt het mijn huid erg goed en geeft het geen huiduitslag (daar heb ik zelf bij de meeste producten last van) hier gelukkig niet dus.

Een aanrader dus!


Dit artikel bevat gekregen producten – uitleglaatste updates in je mailbox