MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Ondek je dromen 60x met de DROOMDECODER

Heb je dat ook weleens dat je graag uitleg wilt over een bepaalde droom?
Het klinkt misschien erg zweverig maar af en toe heb ik dat, dat ik heel diep slaap en de gekste dromen droom. Misschien krijg ik daar vandaag antwoord op met de droomdecoder set die ik opgestuurd kreeg.

60 kaarten om inzicht te krijgen in je onderbewustzijn

Vroeger kon ik vliegen in mijn dromen, kreeg ik dingen door en was ik vooral bang in mijn dromen. Ik kon ook vaker dromen over dingen die in het dagelijkse leven gebeurde, alleen dan in verschillende vormen. Zoals ik een tijdje terug vertelde ben ik best spiritueel, dus ik denk dat dromen van alles kunnen voorspellen. Zo heb ik regelmatig dat ik het ook daadwerkelijk meemaak, gék hé?

Vroeger werd mij altijd gezegd; dat je na je droom 30 seconden even helemaal niks moet doen, zo onthoudt je je droom beter. Dit lijkt voor mij in iedergeval wel te werken.

DROOMDECODER

Laatst kreeg ik de 'droomdecoder' opgestuurd. 60 kaarten met de meest voorkomende dromen. Toen ik dit persmailtje al kreeg raakte ik vrijwel direct benieuwd, óók omdat ik toevallig die nacht een rare droom had meegemaakt. Deze droomdecoder is geschreven door Theresa Cheung, en Illustraties van Harriet Lee-Merrion en uitgegeven door Laurence King.

Dromen doet iedereen, dat maakt ons mens. Zo probeerde oude Egyptenaren en Grieken boodschappen te voorspellen, zo dachten ze dat het van bovennatuurlijke krachten af kwamen.

Je dromen geven je waarschuwingen, antwoorden op je vragen, troost en begeleiding. Ik vindt het erg fijn dat ik nu een uitleg krijg op mijn dromen. Mij geeft het eigenlijk wel een beetje troost, na het lezen van bepaalde kaarten.

Misschien is er toch meer op de wereld, dan wij denken ;-).

De DROOOMDECODER is o.a. verkrijgbaar bij bol.com voor € 18,- https://www.bol.com/nl/p/droomdecoder/9200000110538887/ 


Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

laatste updates in je mailbox