MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Zo voel je je kalm in je eigen kantoor / (werk)plek

Als je eenmaal in een inspirerende werkruimte werkt, kan het je werk leuker maken.
Hoe heb jij je werkruimte ingericht? Welke kleuren gebruik je op de muren? Of welke schilderijen heb jij bijvoorbeeld hangen? Vandaag heb ik een aantal fijne voorbeelden voor je op een rijtje gezet. Zo hoop ik jou te inspireren, de startende ondernemer of de student die fijner wilt werken. Kijk dan vooral eventjes mee!

Schilderijen in je werkkamer

Om je werkruimte op te knappen, zal ik zelf gebruik maken van gave Schilderijen in je werkruimte. Het geeft je meer plezier om te werken als je een opvallende schilderij in je werkruimte hebt hangen. Je blijft er overigens ook nog eens naar kijken ( niet té afgeleid, hoop ik.. )

Klassiek Chic

Zelf hou ik van een 'Neutrale' werkruimte. Als je werkruimte heerlijk schoon en niet te overdreven rommelig werkt het uiteraard vele malen fijner dan om in een bende te werken. Vooral in kleinere ruimtes zal ik persoonlijk gebruik maken van een 'opgeruimd' gevoel, door alles aan te passen op elkaar.

Hou het schoon

Als je eenmaal werkt in je werkruimte, merk je niet hoe een troepje het word vooral na het einde van de dag. Probeer dus als je iets vies maakt, of op de grond gooit het eigenlijk direct op te ruimen. Dit geeft in je hooft een 'opgeruimd' gevoel. Als je een item echt niet kwijt kan zal ik zelf voor bakjes op andere fijne opbergspullen kijken, zo kun je het fijner wegruimen. En hoeft het eindelijk niet meer in de weg te liggen.

Ontwerp

Zelf ben ik op het moment bezig om een leuk ontwerp in te sturen voor de contest van Zalando Lounge. Wist je dat je met de wedstrijd Symbol of Joy een leuk bedrag kunt winnen? Tot 31 augustus (óók nog eens op mijn verjaardag). De eerste plaats wint duizend euro, tweede vijfhonderd en derde tweehonderdvijftig euro. Wat moet je doen?

Met de contest van Zalando Lounge 'Symbol of Joy' moet je een Jute Tas ontwerpen op een A4'tje. Simple as that. In de jury zit een fashion designer en een life coach, goed om daar ook rekening mee te houden.

Ik wilde vroeger altijd ontwerpster worden; kleding ontwerpen en verkopen was helemaal mijn ding. Helaas is het allemaal anders gelopen als gedacht. Maar hoe fijn is het om het allemaal vanuit je eigen huis te doen. Meer informatie over deze contest vind je hier: https://www.zalando-lounge.nl/my-symbol-of-joy/.

Bloemen maken het leuk

Hoe maak je een traditionele stijl kantoor leuker te maken? Plus, marmeren werkbladen? Ik sterf van lust!

Retro Werkkamer

Soms hoef je je niet aan een 'standaard' werkruimte te houden: Retro is de nieuwe standaard. Als je net voor jezelf begint, of gewoon een ruimte voor jou alleen nodig hebt hoef je je niet aan de standaard regels te houden. Het is ten slotte 'jou' werkruimte, jij moet je je er fijn in voelen. Vooral omdat je er vaak te vinden bent als ondernemer. Met een beetje creatief denken kun je al jou perfecte werkruimte creëren.
Dit artikel bevat gesponsorde links – uitleg

laatste updates in je mailbox