MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Dingen die mij blij maken op een rijtje

Soms ontschiet het ons gewoon om tijd te besteden aan ‘ons zelf’.
Zo schrijf ik altijd op wat ik nog graag wil ondernemen, eigenlijk wat mij blij maakt. Zo denk ik zelf altijd eerst aan een ander, maar dat ben ik nu aan het afleren. En het leek mij leuk om deze tips met jou te delen. Zoek je zelf ook nog inspiratie? Ik heb het vandaag voor je opgeschreven.

Géén stress, chillmodus aan

Wat voor mij heel herkenbaar is, is het hebben van stress in de zomer. Zelf ben ik jarig in de zomer -31 augustus- en ik kan me van te voren al superdruk maken. Nu ik ouder wordt krijg ik er steeds minder last van ook omdat ik de stress uit mijn leven heb gebannen. Ik probeer te doen dat ik kan zoals; bloggen en mijn huishouden daarnaast probeer ik mezelf rustig te houden.

Slaap voldoende

Af en toe herinner ik mezelf: Oh, het is al zo laat?! Tja. Soms moeten we onze slaap pakken en dat betekend: eerder naar bed, en sta op tijd op. En daarmee bedoel ik dat je ook echt er rekening mee houdt wat voor jou het beste is. Ieder mens is anders, en sommige mensen hebben gewoon weinig slaap nodig en de ander meer. Zelf hou ik mijn slaap in de gaten met een app via mijn mobiel, fijn om in de gaten te houden.

Neem het weekend voor jezelf

cadeautjes zijn altijd welkom

Heerlijk om even tijd vrij te maken voor jezelf. Dat mag. Zo kwam ik online de webshop Charles.nl tegen. Budget tot de luxere varianten cadeau's. Een fijne webshop die je wijn kado, luxe cadeautje's bijvoorbeeld een badjas met je favorieten chocolade. Zo kun je je eigen pakket samenstellen, of natuurlijk cadeau doen.

Daarnaast bezorgen ze ook cadeautje's in luxe cadeauverpakkingen. Luxe olijfolie's, of een fijne cadeaupakket met daarin fijne items. Zeker het kijken waard. Charles verrast jou geliefde/kennis of familie of als relatiegeschenk (bijvoorbeeld een gepersonaliseerde cadeauverpakking). How nice! Ik ga deze webshop zeker onthouden tot de volgende bestelling.

Je mag jezelf af en toe weleens verzorgen

Soms is het heerlijk om jezelf te verzorgen: Maskertje, jezelf opmaken, Bodylotion opdoen en scheren. Af en toe plan ik voor mezelf een ‘Pamper’ momentje en geloof me: het mag best. Niemand verteld jou of het wel of niet mag.

Neem altijd je fruit en vitamines in

Om goed voor jezelf te zorgen is het belangrijk dat je goed slaapt, en jezelf verzorgt qua uiterlijk. Maar soms ontschiet het gewoon om fruit te nemen. Als je dit totaal vergeet te doen: probeer eens vitaminepillen. Ik gebruik zelf die van de Action die werkt fijn.

Naar de kapper

Zelf heb ik weleens van die momenten dat ik denk: ik denk vaker aan een ander, dan mezelf. Zo heb ik dat ook met naar de kapper gaan. Waarom zou je de tijd en geld besteden aan zoiets? Tot dat mijn pa ooit zei: al heb je nog zo weinig geld, blijf altijd jezelf verzorgen. Zo is het weleens goed om geld te besteden aan jezelf. Zo ga ik om de 2 maanden langs, toevallig ook morgen (20-06) Ik hou jullie uiteraard op de hoogte met mijn nieuwe kapsel via mijn sociale media.

Koop af en toe iets 'voor jezelf'

Zoals ik hierboven al zei: geld en tijd mag je aan jezelf besteden. Zo mag je ook op zijn tijd kleding kopen, dit heb ik laatst ook voor mezelf gedaan. En ik moet zeggen: het voelde goed. Nu jij nog.Dit artikel bevat gesponsorde links – uitleg

laatste updates in je mailbox