MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Powerbank: dat mag niet ontbreken in je tas

Wanneer een vrouw haar tas opent,
komt er vaak een hele lading spullen uit die eigenlijk een beetje overbodig zijn. Denk aan make-up, zakdoekjes, haarborstels, tijdschriften, spiegeltje en wat nog meer. Maar wat echt nodig is, ontbreekt nog wel eens: een powerbank.

Altijd stroom

We zijn allemaal steeds meer bezig met onze telefoon. Vaak hebben we deze telefoon al een paar jaar. Het is dus niet zo gek dat – omdat een telefoon bijna non-stop aanstaat - de batterij niet meer een hele dag meegaat. Het is daarom erg handig om een powerbank in je tas te hebben. Wanneer je bijvoorbeeld een lange treinreis voor de boeg hebt, weet je zo zeker dat je de hele reis genoeg batterij hebt om bijvoorbeeld een serie te kijken of een spelletje te spelen.

Voor noodgevallen

Een telefoon wordt veel gebruikt. Niet alleen voor vermaak en om met je vrienden en familie in contact te blijven, soms heb je jouw telefoon gewoon nodig voor een noodgeval. Stel je bijvoorbeeld voor dat je pech hebt met de auto op een verlaten weg en je niemand kunt bellen! Of wat als je kind ineens ziek wordt en de school jou mobiel probeert te bereiken. Dit zijn natuurlijk uitzonderlijke gevallen, maar het kan iedereen zomaar overkomen. Het is daarom verstandig om altijd een opgeladen powerbank in je tas of in de auto te hebben. Zo weet je zeker dat jij altijd stroom hebt in geval van nood. Een powerbank kopen is een kleine moeite en het kan veel plezier opleveren.


Niet alleen voor telefoons

Nu spreken we in dit artikel voornamelijk over telefoons, maar ze zijn natuurlijk ook gewoon voor andere apparaten te gebruiken. Zo kan je ook je tablet of IPad opladen met dit handige apparaat (als je het juiste snoertje bij je hebt natuurlijk). Maar er zijn bijvoorbeeld tegenwoordig ook steeds meer draadloze koptelefoons. Het is dan heel fijn als je een optie bij je hebt om je koptelefoon tijdens werk bijvoorbeeld op te laden zodat je op de terugweg naar huis heerlijk kunt genieten van muziek.

Opladen

Natuurlijk moet een dergelijke lader zelf ook opgeladen worden. Gelukkig hoeft dit helemaal geen probleem te zijn. Het gemakkelijkste is om 's avonds als je gaat slapen de powerbank ook op te laden, dit gaat vaak net zoals een apparaat via het stopcontact. Maar er zijn ook modellen powerbank op zonne-energie! Deze hebben een enorm groot voordeel: je hebt er geen elektriciteit voor nodig. Dat maakt deze uitvoering dan ook enorm geschikt voor andere doeleinden: denk bijvoorbeeld aan een lange autorit of wanneer je gaat kamperen. Zo kan je alsnog genieten van een volle telefoon op vakantie terwijl je aan het kamperen bent.

Hoe lang gaat een powerbank mee?

Één batterij van een powerbank gaat ongeveer zes uur mee. Dit betekent dat je er ongeveer twee keer je telefoon mee op kunt laden. Maar dit is lastig om exact te voorspellen, omdat ieder apparaat natuurlijk anders is. Als jij een oude telefoon hebt die lastig oplaadt, dan kan het zijn dat je misschien maar een keer kan opladen. Het hangt natuurlijk ook af van het vermogen van het toestel. Probeer te zorgen dat je een 20000 mAh Powerbank koopt. Deze zijn van goede kwaliteit waardoor jij zeker weet dat je apparaat een aantal keer op kan laden.
Dit artikel bevat gesponsorde links – uitleg

laatste updates in je mailbox