MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Acnévrij met Dermasence Mousse en Tonic

Laatst kreeg ik een leuk pakketje opgestuurd: namelijk een Mousse en Tonic van Dermasence. Toen ik het merk hoorde ging er niet direct een belletje bij mij rinkelen maar raakte vrijwel direct benieuwd.

Dit merk richt zich op huidschilferingen, vette en gevoelige huiden. Zelf heb ik een combinatie van een gevoelige en vette huid, dit heb ik laatst door een huidspecialist laten vaststellen vanwege mijn Acne. Op dit moment heb ik zelf ook last van Acne, dus probeerde ik deze producten van Dermasence zo'n week uit om een goede indruk aan jullie te geven.

Dermasence

Dermasence is ontwikkeld samen met dermatologen, wat ik persoonlijk erg fijn vind omdat ik zelf ook naar een dermatoloog ga en ik weet dat ze ook daadwerkelijk goed kijken of een product effectief werkt op de huid. Heb je dus net zoals mij Acne of Eczeem (zelf heb ik Psoriasis), is Dermasence het proberen waard. Dermasence maakt gebruik van stoffen die farmacologische werkingen hebben. Shampoo's tot Mousse en Tonic's eigenlijk heb je voor ieder wat wils. Ik ben benieuwd!

Zelf heb ik op het moment een geïrriteerde huid, eigenlijk de perfecte moment om het uit te testen aangezien hun producten daarop gericht zijn.

Aan de slag..

Zelf kreeg ik van mijn PR-bureau een Mousse en Tonic opgestuurd. Ik heb de producten een week getest, en je ziet daadwerkelijk verschil op mijn huid. Zo zag ik na dag een al minder roodheid en voelde me huid zachter aan.
Ik ben zelf erg tevreden met deze producten en ik moet zeggen: mijn Acne is nu eindelijk weer compleet verdwenen. Je moet er natuurlijk wel wat voor doen: zelf gebruikte ik de producten ochtends en avonds om dit effect te creëren.

Kende jij Dermasence al?Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg