MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Cadeautje voor de Feestdagen van Tommy Hilfiger x HemdvoorHem.nl

Een paar keer per jaar krijg ik wat leuks opgestuurd voor mijn man of stiefvader. Soms hoef je niet alles zelf uit te proberen, een ander gelukkig maken vind ik juist vele malen leuker om te doen. Zo kreeg ik weer een leuk pakketje voor de feestdagen van HemdVoorHem.nl een online webshop die mij erg aanspreekt. Tijd om mijn stiefvader blij te maken deze keer.

Sint en Kerst


De feestdagen komen er weer aan, de cadeautjes periode komt er weer aan en hoe leuk is het om een ander te verrassen met een fijn pakketje? HemdvoorHem weet daar wel raad mee en zocht voor mijn stiefpapa weer wat leuks uit voor Sinterklaas. De warme dagen komen er weer aan, en ik krijg er direct weer zin in.. de Feestdagen! Gezelligheid alom, wie kijkt er ook zo naar uit?

HemdvoorHem


HemdVoorHem.nl is een online webshop voor mannen: overhemden, ondergoed stropdassen en accessoires voor ieder wat wils dus. HemdVoorHem.nl bestaat sinds 2010 en is gericht op kwaliteit dit zie je uiteraard ook terug in hun producten. Daarnaast is HemdVoorHem.nl ook nog is gericht op het milieu: ze gaan voor duurzame producten iets wat mij ook nog eens aanspreekt. Zo verkopen ze met de feestdagen cadeausets waarmee je je geliefde, of je vader of een goede kennis met een leuk pakket kan verrassen. HemdVoorHem.nl heeft voor iedere man wat leuks (en zo ook ieder budget ;-)).
Cadeautjes


Iedereen houdt van cadeautjes, zo ook mijn stiefvader. Toen ik eenmaal vertelde dat ik een cadeautje voor Sinterklaas voor hem had, wilde hij het direct open maken.. Het is natuurlijk nog geen 4 December maar als ik hem hiermee blij kan maken? Waarom niet.Wat kreeg mijn stiefvader?


Zo kreeg ik deze keer een onderbroek en sokken van Tommy Hilfiger opgestuurd, het enige wat ik zelf moest doen is de maten doorgeven. Tommy Hilfiger is natuurlijk een merk die iedereen wel bekend is. Toen ik het pakket binnen kreeg zag ik direct de unieke doos van Hemd voor Hem, een nette en professionele overkomende doos waarmee je mannen blij maakt. Althans mijn stiefvader.

Nou kan ik het pakket thuis al open maken (wat ik achteraf ook heb gedaan, haha). Maar ik moet natuurlijk mijn stiefvader hiermee blij maken, ik wordt direct aan de slag gezet dus.. Wat ik direct merk als iemand de doos opent: is een glimlach bij het openen. Eenmaal bij het openen werd ik natuurlijk bedankt voor de mooie aanwinsten van mijn stiefvader. En ik moet zeggen: dit is echt leuk om cadeau te geven onder de boom, of van Sint.
Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg