MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Hoe onderhoud je je sneakers? én waarom ik graag sneakers draag!

Als je mij kent, weet je dat ik het liefste sneakers draag en altijd heb gedragen.
Het zit gewoon lekker en is voor mij ook erg makkelijk als ik mijn hond uit moet laten. Maar het kan natuurlijk ook erg leuk staan want tegenwoordig heb je ze in alle kleuren, maten en soorten. Zo verwen ik mezelf af en toe met een nieuw sneaker-paar. Daarom leek het mij leuk om een artikel te maken over sneakers. Kijk je mee?

In het verleden droeg ik..

Vroeger droeg ik altijd Vans, All Stars eigenlijk alles wat makkelijk zat aangezien ik naar school ging. Naast dat het lekker zit, is het ook beter voor je voeten om sneakers te dragen als je de hele dag in de weer ben. Ik kreeg vroeger vaker verrekte enkelbanden, zelfs mijn fysio vertelde mij dat het beter qua ondersteuning is om sneakers te dragen in plaats van laarsjes.

Wat draag ik nu?

Laatst heb ik na jaren All Stars gekocht en een paar Nike's tijdens me rijlessen zit dit zo comfortabel, ook tijdens de lessen. Zo verwen ik mezelf af en toe met een nieuw sneaker-paar. Als ik ze had opgespaard had ik héél wat unieke sneakers kunnen hebben, maar ik droeg ze liever.

Overdag als ik mijn hond bijvoorbeeld moet uitlaten, of even snel ergens moet wezen trek ik mijn Nike sneakers aan. Omdat dat gewoon het makkelijkst zit en ook nog eens goed staat door de kleuren roze met zwart. Want persoonlijk vind ik dat je met sneaker niet per se hoeft op te vallen, neem zwarte sneakers die kun je namelijk met elke outfit combineren.

Iedereen kent ze wel..

Iedereen kent meerdere merken qua sneakers: zeg je Nike's, Puma's of Vans dan kent iedereen wel één van deze merken. Dat is ook niet gek want Nike bestaat al aardig lang, in het jaar 1964 begonnen ze onder de naam Blue Ribbon Sports. Toen ik onderzoek deed voor dit artikel kwam ik er al snel achter dat er echt een hele industrie achter zit. Als iemand je naam onthoud weet je dat je het goed heb gedaan als bedrijf zijnde, hier moet een goede strategie achter zitten en natuurlijk goede zakenlui ;-)!

Hoe onderhoud ik mijn sneakers

Zo onderhoud ik mijn sneakers goed door ze ook regelmatig schoon te maken. Zo lijken de witte zijkanten die iedereen kent, weer als nieuw. Zelf doe ik dat best wel met een agressief middel van de Wibra. Zelf zie ik weleens van die filmpjes voorbij komen van die sneaker bars, ik zit eraan te denken om een keer daar heen te gaan ook met mijn oudere paar schoenen die weleens een opfris beurt kunnen gebruiken.

Zo koop ik ieder jaar wel nieuwe sneakers, en noem ik die mijn nieuwe aanwinsten. Welke sneakers draag jij? Laat het mij weten!


Dit artikel bevat een samenwerking – uitleg