MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Hoe ik me de laatste tijd heb gevoeld

Het is een tijdje geleden dat ik schreef over mijn gevoelens. Er is ook veel gebeurd; een studie die ik toch niet kon afmaken, ik ben al een aantal maanden in therapie en mijn relatie die nu over is. Het is tijd voor een update!

- De product is gekregen ter review.

Studie LOI

Ik volgde een thuisstudie, omdat ik natuurlijk met mijn PTSS en angststoornis niet naar school kan. Ik had 9 van de 10 examens behaald. Mijn laatste examen moest ik op locatie maken en op één punt na heb ik het niet behaald. Ik mocht het niet inzien, althans helemaal in Leiden terwijl ik niet naar buiten kan met mijn PTSS. Ik zal uitstel krijgen van 2 maanden, ik wachtte dat af en toen kreeg ik een mail van LOI 5 dagen nadat mijn studie verliep: ik kreeg toch géén uitstel terwijl me dat beloofd was, en ik daarop wachtte.

Later hoorde ik dat dit meerdere mensen waren overkomen, en zelfs mensen die denken dat ze expres zijn gezakt. Nu mag ik de volledige studiegeld (€1200) en examen (€110) opnieuw betalen om die ené examen nog even over te doen. Belachelijk, ik heb het natuurlijk niet liggen. Dus ik weet niet zo goed wat ik nu ga doen. Ik wil uiteraard wel een studie behalen met mijn angststoornis, ik heb laatst wel een cursus thuiskapper behaald dat wel. Maar dit was meer 'voor mezelf'.

Mijn blog

Ik hielt mijn blog steeds minder bij. Mijn ex-vriend had eind vorig jaar 2 maanden vrij, ik besloot eraan mee te doen en niet meer te bloggen. En ik moet zeggen dat voelde toen zo goed dat ik daarna niet meer iedere dag meer wilde bloggen. Bovendien had ik ook geen motivatie meer om verder te gaan, zonde want het voelt alsof ik het een beetje heb verpest. Ik hoop qua volgers dat ik het opnieuw kan inhalen.

Ik had een eigen gemaakte plug-in die in verschillende groepen mijn artikels plaatste waardoor ik heel veel verkeer kreeg. Facebook had laatst die privacy schandaal waardoor mijn plug-in direct geblokkeerd was. Dat hielp mij ook niet om weer 'zin' te krijgen om te bloggen.

Ik ben met verschillende Social media's gestopt. Maar nu begin ik toch spijt te krijgen, het gekke is dat ik zoveel energie en tijd erin heb gestoken dat ik achteraf het wil herstellen. Maar het heeft ook zoveel nadelen..

Mijn humeur

Therapie

Ik volg nu al een tijdje een EMDR-therapie alleen is het bij mijn psychologe tot nu toe alleen bij gesprekken gebleven, ik ga hier de volgende keer echt op attenderen omdat ik al sinds januari in therapie ben en om de week kom. Net alsof ze iets aan het rekken zijn.

Ongelukkig zijn

De laatste tijd had ik nergens meer zin in: ik was ongelukkig, en ik kreeg steeds meer paniekaanvallen. Ik had niemand die mij hielp of vroeg hoe het ging. Ik uitte dat in mijn blog en naasten.laatste updates in je mailbox