MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Zo ga je jezelf niet vervelen met deze tips

Je hebt soms wel van die momenten, je verveeld je te pletter. Niks aan te doen zul je je zeggen! Maar er zijn natuurlijk een aantal dingen die je kunt doen. Zoals van jezelf Foto's maken, films kijken, Zingen en Dansen, Bekijk je oude foto's van vroeger. Er valt overal wel om te lachen. Als je thuis ben verveel ik me vaak, en daarom bedacht ik me om dit artikel te maken. En ik denk wel zeker dat jullie er wel wat aan hebben, ik heb een paar tips op een rijtje gezet.

Shop erop los

Heb je leuke vrienden? Ga dan een dagje shoppen! Met de frisse wind van nu, is het ook onwijs goed voor je. Even gezellig shoppen, ik kijk dan altijd bij de M.A.C. afdeling, soms hoef je niks te kopen. Kijken is soms ook leuk, stiekem koop ik het dan alsnog achteraf!

Spelletjes

Ben je niet van de ouderwetse bordspel? Wat je leuk vindt, of op je laptop of tablet. Daar kun je tegenwoordig ook leuke spelletjes vinden!

Opruimen in huis

Mij doet het altijd goed om dingen weg te doen dat voelt goed! Dat lucht ook is op, ik heb zelf het boek van Marie Kondo gelezen en daar leer je: als je er niet aan gehecht bent, gooi het dan weg! Heerlijk gevoel.

Maak foto's

Het is leuk om af en toe een aantal foto's van je zelf te maken, zo kun je je Facebook of Twitter, en Instagram te opleuken! Ik voel mezelf altijd goed als je complimenten krijgt voor je nieuwe foto's. Ik denk dat ik niet de enige ben toch?

Zappen op.. TV

Tv kijken helpt mij altijd, alleen of samen met bijvoorbeeld je ouders, het blijft leuk! En als er niks op tv is dan kun je de laptop gebruiken om films te kijken of gewoon series op te zoeken.

Dans

Tijdje terug zat ik altijd op Jazzballet en Moderne Dans, met een aantal groepje bouw je ook sociale contacten op! En het is natuurlijk erg leuk, en je leert ook nog eens goed dansen. Laatst heb ik op You-Tube verschillende instructievideo's ontdekt voor moderne dans, erg leuk!

Nodig je vriendin uit

Vraag vrienden om langs te komen. Je kunt dan bijvoorbeeld gaan Gamen of een filmpje kijken bijvoorbeeld op Netflix. Daar kun je heel veel leuke series en films bekijken, met een bak popcorn erbij ben je helemaal klaar!

Bekijk You-Tube videos

Als ik mezelf even verveel kijk ik vlogs. Zo krijg jezelf ook meer inspiratie, en het is natuurlijk erg leuk om in iemands anders leven te kijken! Ik ben niet de enige die zo denkt, welke vloggers volgen jullie meestal?

Dagboek

Vroeger schreef ik altijd in mijn Dagboek, tegenwoordig schrijf ik kortaf wat ik heb gedaan die dag op een Notitieblok. En ik vind het dan ook altijd leuk om terug te kijken, na een aantal maanden!

Luister muziek

Als je verdrietig bent of als je niks te doen hebt ga dan liedjes luisteren! Natuurlijk op je gevoel en je kan gaan huilen, want je hoeft niet altijd blij te zijn! Of als je hyper bent die drukke liedjes waar je los op kan gaan.