MELLAAH

alles.in.een.life.blog

WIN: ik mag 2 x 25 euro aan STOCKON-boodschappen weggeven

Waarschijnlijk had je het al in de titel gezien maar ik mag 2 keer € 25 aan boodschappen weggeven. Maar hoe werkt het? Wat je waarschijnlijk niet weet is dat ik zelf ook van winacties hou, ik hou ervan om anderen blij te maken. Soms moet je even goed doen; maar vandaag heb ik dus een hele leuke winactie voor jullie. Dus. Kijken jullie mee?

* voor deze winactie heb ik zelf ook € 25 shoptegoed gehad.


STOCKON


Tegenwoordig kun je makkelijk je boodschappen online bestellen. Zo zijn er tegenwoordig verschillende aanbieders waar je terecht kunt voor je boodschappen. Nou had ik het zelf ooit een keer bij mijn lokale supermarkt geprobeerd: dit viel helaas tegen want ik moest ook nog eens betalen om het te laten klaarzetten minstens €30 en ze hadden de verkeerde boodschappen klaargezet.

Nou is er dus een nieuwe aanbieder op de markt: STOCKON. Stockon heb ik weleens teruggezien in onlineadvertenties, maar nooit echt geprobeerd. Gelukkig mocht ik voor deze winactie ook zelf voor € 25 boodschappen bestellen: en het kwam net goed uit. Althans, je kent het wel eind vd maand en alles is zo’n beetje op. Daarom ging ik direct aan de slag met mijn boodschappen.
Hoe ging het te werk?


Je bestelt je boodschappen via een App. Zelf kreeg ik geen wachttijd te zien en kon dus direct aan de slag met het bestellen van mijn boodschappen. Wat ik vooral zag waren boodschappen voor een niet-al-te dure prijs. Gelukkig viel het onwijs mee, en was het eigenlijk alleen een kwestie van selecteren van mijn boodschappen. Zo had ik koffie en soep gekocht via een klik.

Als je het voor 21:00 besteld krijg je het ook nog eens de volgende (werk)dag binnen. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je dag en tijd te selecteren wanneer het voor jou uitkomt.

Van pasta’s tot thee en harde broodjes, eigenlijk kun je bij STOCKON voor verschillende producten terecht. Erg fijn dus!

Wanneer het jou uitkomt


Ik koos mijn dag uit wanneer ik thuis was (in de avond) en nu was het afwachten. Zelf had ik het per ongeluk voor het weekend besteld, dus was het na het weekend binnen.

De bezorger was precies op tijd, ik had tussen 17:00 – 20:00 gekozen en de bezorger was er al om 17:00. Die avond heb ik nog genoten van mijn Aspergesoep en Harde broodjes.

WINACTIE:


Nu mag ik jou ook blij maken met € 25 aan boodschappen. Maar wat moet je doen?


* Volg me op Facebook en/of Instagram het wordt gecontroleerd, (ont)volgen heeft geen zin.
* Schrijf in de reacties waarom jij zo graag die € 25 bij STOCKON wilt winnen ( géén smeekbedes ).
* Vul een geldig e-mailadres in de reacties zodat ik je na afloop kan mailen.


28 mei 2018 ontvangen de winnaars een e-mail, ook wordt de winnaars bekend gemaakt op mijn Facebook. Houdt dus mijn Facebookpagina in de gaten!Voor deze winactie geldt een privacyverklaring. E-mailadressen en IP-adressen worden niet openbaar gemaakt en worden enkel gebruikt voor deze winactie om de personen in kwestie te mailen.
Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg