MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Hoe gaat het nu met mij + Radiostilte?

Zoals jullie wel merken blog ik nu niet meer iedere dag. Dit wil ik wel weer gaan doen, maar ik was de laatste tijd gewoon erg druk en voelde me vooral erg vermoeide waardoor ik niet aan mijn blog toe kwam. Maar hoe gaat het nou met mij?

Psycholoog

Laten we beginnen bij het begin: ik heb weer een psychologe en ben laatst naar de intake geweest. Ik heb er een goed gevoel over. 2 weken geleden ben ik voor het eerst geweest maar omdat ze vorige week niet kon (wat ene kant ook wel beter was i.v.m. mijn examen) moet ik deze donderdag voor gesprekken én krijg ik EMDR-therapie. Dit wordt best heftig omdat je herinneringen op moet halen van mijn trauma. Gelukkig heb ik support van mijn ouders en vriend. Ik ben erg benieuwd!

Sporten

Naast dat ik nu 1 keer per week naar de psychologe; sport ik ook nog eens 3 keer per week. Dit doe ik vooral alleen omdat mijn vriend en stiefpa geen tijd hebben op het moment. Het voelt goed maar neemt ook veel tijd in. Overigens ben ik nog steeds aan de kuur van Oenobiol ik kan alvast verklappen dat ik best véél ben afgevallen.

Examen

Zoals ik al zei bij het stukje van de psychologe; heb ik vorige week woensdag mijn examen af gelegd. Ik was totaal niet zenuwachtig maar weet niet zo zeker of ik het heb gehaald. Ik weet dat ik een aantal vragen goed heb gemaakt; maar ik weet ook dat er een aantal vragen in kwamen die niet in het boek voor kwamen. Waardoor ik moest inschatten wat het eigenlijk nou is.. Daarom weet ik het niet zo net. Het kan tot 4 weken duren voordat ik uitslag krijg, wat mij eigenlijk best frustreert… Want over 4 weken verloopt mijn studie dus dan zou ik hem ook niet opnieuw kunnen doen. En die examen is ook nog een vrij prijzig. Ik moet hem eigenlijk dus gewoon gehaald hebben… duimen jullie voor mij?

Wat ik wil

Midden van 2018 wil ik graag een tattoo erbij; meer naar events gaan en dus vaker bloggen en bijhouden. Ik beloof dus plechtig dat ik vaker ga bloggen. Hou je dus mijn blog in de gaten? Liefs! Xlaatste updates in je mailbox