MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Wat ik graag nog zal willen doen

Het is alweer een tijdje geleden hoe ik schreef hoe het met mij ging.
Je merkt het vast wel: het is wat stiller op mijn blog en ik promoot minder vaak mijn artikels. Ik heb het al in meerdere artikels door laten schemeren en op mijn Facebook-pagina; maar ik studeer sinds Januari weer. En vandaag schrijf ik hoe het met mij gaat, en wat ik de komende periode nog graag wil bereiken.

Mijn blog lay-out?!

Toen werd het 2018.. En mijn blog lay-out veranderde. Ik wil er wel meer tijd aan besteden: ik had mijn lay-out veranderd en ik wilde eigenlijk nog dingen zoals mijn ‘logo’ nog veranderen maar ik kwam er niet aan toe. Hieronder zou ik nog uitleggen waarom niet.

Studie weer oppakken?

Ik heb sinds januari mijn studie weer opgepakt: die deed ik al in 2014 maar omdat ik in conclaaf was omdat ze zeiden dat ik niet betaald had, maar de bewijzen had van wel moest ik een tussenstop maken. Tja, leven gaat niet over rozen. Ik moest eigenlijk eind vorig jaar er al aan beginnen maar omdat ik weer last kreeg van mijn PTSS (heftige nachtmerries) moest ik eventjes voor mezelf kiezen.

Een minpunt: ik moet 15-5 al klaar zijn.. Over 2 maanden al dus. Ik moet nog 3 examens waarvan 1 op locatie in de buurt. Ik doe dus mijn best om alles ‘ op tijd ‘ af te krijgen. Ik heb al 4 examens voldoende afgelegd sinds januari, dus ik ben aardig op weg alleen moet mijn blog er eventjes onder lijden. Maar een studie en ervaring vind ik toch wel belangrijker, althans mijn blog is voor mij ‘’ mijn leven ‘’ dus uiteindelijk zal ik natuurlijk weer iedere dag gaan bloggen. Stay tuned dus!

Heftige flashbacks

Sinds November

Lijd ik weer iedere dag van Paniek en PTSS (vooral s ’nachts). Het was zelf zo erg dat ik in mijn slaap me vriend sloeg en gilde, hij maakte me daarna gelukkig wakker. Je kunt dus zeggen dat ik weer aardig last heb van mijn angsten.

Geen psychologe

Sinds November heb ik natuurlijk geen Psychologe meer omdat ze met pensioen ging. Ik moest van mijn dokter zelf naar een nieuwe psychologe.. Ik en mijn angsten op zoek naar eindelijk een goede psycholoog na 15 psychologe ’s gezien te hebben.

Nu heb ik in de buurt een psychologe gevonden, waar ik eigenlijk niet heel-erg-blij-mee-ben. Maar ik kan natuurlijk met mijn PTSS niet verder dan in de buurt. In mijn woonplaats zit werkelijk maar 1 psycholoog en 1 GGZ waar ik dus was geweest.

Als ze dus een psychologe praktijk in de buurt openen, zal het aardig ‘booming-business’ zijn zoals ze zeggen.

E I N D E L I J K

Ik ga dus 1 maart eindelijk naar een psychologe praktijk: eentje met EMDR. Dit heb ik in het verleden ook gehad voor rouwverwerking van mijn beste vriendin. Maar nu wilde ik het heel graag voor mijn PTSS, ik had gehoord dat dit goed werkte. Dus ga ik het graag ‘opnieuw’ proberen omdat ik het ook zo zat ben om nachtmerries te hebben!