MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Motiveer jezelf om af te vallen met ''Het Dreambody'' van Asja

Iedereen wilt wel ‘het dreambody’. Nou kreeg ik laatst een heel dik boek opgestuurd met trainingen en voedingsschema’s. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik nogal sceptisch ben met afvalboeken. Maar gaat dit boek me helpen om wat gezonder te eten? Ik ben benieuwd.

Waarom ik sceptisch ben..

Ik heb meerdere dieetboeken in huis maar achteraf bleken ze: of te duur in de recepten of de ingredi├źnten zijn moeilijk in Nederland te verkrijgen. Dit houdt me toch een beetje af bij het kopen van zo’n boek, als ik per week al vrij veel kwijt ben qua producten lukt het voor mij niet. Ik woon natuurlijk in me eentje en dan haal je toch wat makkelijk en niet al te duur is. Daarom moet eigenlijk dit boek hieraan voldoen.

Auteur Asja Tsachigova

Asja begeleid meer als 20 jaar mensen met gewichts- en gezondheidsproblemen. Asja heeft de ziekte van Lyme en daardoor heeft ze de laatste jaren weinig kunnen doen. Ze wilde weer energie na een ziektebed. Logisch ook. Daarom zat Asja te fantaseren over het droomlijf, en bedacht zo hierbij dit boek. Een vrouw met een missie dus, daar hou ik van.
Het boek ‘’ Het Dreambody ‘’

Heleboel informatie

Het Dreambody bevat een 12-wekenplan met motivaties die doelgericht werken. Wat mij opviel aan het boek toen ik het kreeg was dat het dikker was dan ik eigenlijk online had verwacht met een hele boel aan informatie die ik graag door neem.

Waar ik echt wat aan heb..

Zo hou ik van motiverende quotes en informatie waaraan ik wat heb. Dit boek bevat dat: en gelukkig ook niet al te dure recepten. Ik heb de afgelopen weken het ‘geprobeerd’ te volgen maar het vergt ook een heleboel discipline. Dit zeg ik omdat mijn vriend afgelopen weken bij mij was, dus af-en-toe heb ik wel gecheat. Maar ze zeggen dat je in een gezonde relatie juist aankomt toch? Dat moeten we juist niet hebben.. Hah. Toch is dit boek goed te volgen met alle weekschema's en trainingsschema's en heb ik fijne tips voorbij zien komen die ik bij andere nog niet had gezien.

Prijs en verkrijgbaarheid

Wat mij online juist weer opvalt is de prijs: € 20 ! Whuut. Dit boek is juist zoveel meer waard: het ziet er zo go├ęd uit en er staan betere informatie in dan andere boeken.
Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg