MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Kerst (pers)cadeautjes op een rijtje gezet

Sommige pakketjes zijn misschien leuker voor in één artikel: daarom leek het mij leuk om een kerstcadeautjes artikel te maken met daarin een aantal pakketjes.
Wil je van een van deze producten, nog een apart artikel zien? Ik maak het graag. Toch neem ik alles met jullie graag door. Ga ervoor zitten: want het is vrij veel!

Calvin Klein

LASCANA is ‘the place to be’ voor als je opzoek bent naar mooie badmode en lingerie. LASCANA is een onderdeel van de Otto (waar ik later pas achter kwam), maar onderscheid zich totaal met de producten die ze verkopen. Wil je je liefje verrassen met iets moois? Dan kun je bij LASCANA eens een kijkje nemen waar je dus goed kan slagen qua mooie lingerie. Bovendien is LASCANA ook helemaal niet zo duur. Zo nam ik zelf een Calvin Klein setje:
Wat ik van het setje vond:

Nou wist ik eigenlijk niet wat ik zelf moest kopen, ze hadden eigenlijk zoveel leuks. Maar omdat ik al een tijdje een Calvin Klein setje wilde die ik vaker op het internet voorbij zag komen. Vooral omdat Kylie jenner de trend zette via Instagram, vond ik het leuk om zoiets uit te proberen. De bandjes passen perfect en mijn vetrolletjes vallen door de banden ook nog eens minder op. Aanrader dus!

Nieuwe Etos kerstcollectie: ‘’ Make it a December ‘’

Omdat ik Etos Friend ben mocht ik natuurlijk weer aan de slag deze maand met hun nieuwe collectie. Omdat de kerst natuurlijk eraan komt, heeft Etos weer een aantal fijne producten uitgebracht. Zo kreeg ik een mooi palletje en Hair & Body spray, Primer met Golden Flakes. Ik kan niet wachten tot dat ik het mag gebruiken. Ik hou echt van glitters en alle nieuwe kerstcollecties die dit moment uit komen. Zo zijn deze producten hierboven helemaal niet duur.
De producten op een rijtje

Primer Golden Sparkles zorgt voor dé glitters bovenop je Foundation die je al voor €6,99 kunt verkrijgen. Eyeshadow Palette is goed gepigmenteerd, met een aantal kleuren die je in de aankomende kerstdagen kunt verwisselen €5,99. Met glitters, kun je mij echt blij maken! Zo heeft de Etos nu een Glitter Hair & Body Spray uitgebracht voor de aankomende kerstdagen €4,99. Hop, hop! Naar de winkel, nu verkrijgbaar.

Nieuwe maskertjes van de Kruidvat

De Kruidvat komt nu met een paar fijne maskertjes uitgebracht: Get Zen. Deze maskers in Avocado, Cacaoboter, en Komkommer zijn verfrissend en goed verzorgend voor je huid. Met maskertjes kun je tante, moeder of vriendin natuurlijk altijd wel blij maken. Bovendien is de prijs ook nog eens leuk, voor € 0,89 is het een leuk cadeautje om iemand mee blij te maken. Nu verkrijgbaar in alle Kruidvat winkels.

EOS-lippenbalsems ‘Limited Editions’

Zoals jullie wel weten is EOS mijn favorieten lippenbalsem merk, die ik iedere dag ochtends en voor het slapen wel gebruik. Deze eivormige cocosbalsem verzorgt de lippen goed en geeft het een mooie glans. EOS komt deze feestdagen weer met een paar Limited Editions Lippenbalsems, in leuke feestachtige verpakkingen.

Aparte geuren en kleuren

EOS komt met een paar aparte geuren: Peppermint Mocha, Vanilla Bean (aanrader!) en Sparkling Ginger. EOS is niet alleen voor vrouwen bedoeld, maar lippenbalsems worden steeds vaker bij mannen gebruikt. Aanrader dus voor beide!

Paula’s Choice Charcoal Masker

Heb je toevallig last van een probleemhuid? Dan is dit masker misschien voor jou dé oplossing. Je ziet het namelijk steeds vaker: Charcoal in verschillende Acné producten. Heeft uw dochter dus last van Acné, dan is dit misschien wel een leuk cadeautje om te geven. Dit product zorgt ervoor dat de puistjes sneller en mooier verdwijnen. Met mooier bedoel ik dat je geen rode vlekken meer om de Acné ziet, eigenlijk valt het niet meer op. Fijn product!

Waarom Paula's Choice

Paula’s Choice is een van mijn favorieten merken. Dit komt omdat ik ooit een interview zag op de TV me Paula: ze vertelde dan ook dat ze geen producten maakt met wonderen maar producten die je huid beter verzorgen door de aparte ingrediënten in haar producten. Ik hou van eerlijkheid en openheid bij een persoon. Zo ben ik echt van deze producten gaan houden! Het doet net meer met mijn huid dan de producten waar parfum cetera zit verwerkt. Paula’s Choice heeft voor ieder wat wils, niet alleen qua Acné.

DIY Soap Kerstpakket

Laatst heb ik via DIY Soap een Scrub gehad die ik zelf nog moest maken (de naam zegt het eigenlijk al!). Nu kreeg ik een fijn kerstpakket met verschillende producten erin, die eigenlijk man of vrouw wel blij maakt. Zo hebben ze met de feestdagen een fijn pakket met ‘The Gingerbread Man Scrub’ wat me echt heerlijk lijkt (vooral de geur..). Daarnaast zit er een ‘Rich Body Cream’ in die de huid natuurlijk en biologisch voeden. Daarnaast zit er een Face Mask in die je uiteraard zelf nog moet maken. DIY Soap is namelijk ook een alternatief voor als je producten liever zelf maakt voor bij een allergie. Zo kun je in de gaten houden wat er nou eigenlijk in gaat, handig! DIY Soap heeft een winkel in Amsterdam, maar is ook te koop via hun webshop: DIYsoap.nl

Wat wens jij dit jaar onder de kerstboom? Laat het mij weten..


Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg