MELLAAH

alles.in.een.blog

Hoe je je kamer comfortabel maakt voor de winter

Het wordt buiten wat kouder waardoor we vaker binnen gaan zitten. Zo is het winterseizoen toch echt van start gegaan. Maar pas jij ook je interieur af op het seizoen? En wat doe je om je interieur net eventjes dát te geven waardoor je graag thuis blijft. Vandaag schreef ik een aantal tips op die je kunt gebruiken om je interieur zo comfortabel mogelijk te maken.


De links in dit artikel zijn gesponsord door Otto.

Poefen

Poefen heb je in verschillende kleuren, maten en stijlen. Zelf maak ik gebruik van een landelijke stijl in mijn interieur zo heb ik ook een beige poef die ik mooi onder een sidetable heb staan. Het kan overigens ook als extra stoel dienen tijdens een verjaardag. Handig!

Dekens

Ik kan echt niet zonder dekentje in de winter, ik zit er zelfs in de zomer mee. Ik vind het heerlijk om mezelf eventjes te verstoppen onder een warm dekentje. Bovendien geeft het ook veel sfeer aan een interieur: zelf leg ik hem over mijn bureau stoel die ik persoonlijk niet zo mooi vind. Zo zie je als je binnenkomt alleen de deken en valt de lelijke stoel 1,2,3 minder snel op. Denk bijvoorbeeld ook aan een leuke kleed voor op de vloer, zo blijven je voeten lekker warm.

Denk aan het kleurenpatroon

Welk stijl gebruik jij in je interieur: landelijk, modern, of Scandinavisch? Denk je ook weleens aan een kleurenpatroon? Voordat ik op mezelf ging had ik neutrale kleuren in gedachten. Zo had ik dan ook het geluk dat ik alles van het begin op kon sparen waardoor ik me ook aan deze kleuren kon houden. Ik maak zelf gebruik van blauw, grijs en koper. Koper past daarentegen vaak in alle interieurs.

Kussens


Waarschijnlijk heb ik dit vaker verteld: maar kussens maken het interieur gewoon af. Bovendien zit het ook lekkerder op de bank.

Seizoen interieur

Jij past je schoenen toch ook af op je kleding? Zo doe ik dat ook met het interieur. Ik vind het zo wel leuk om met herfst gebruik te maken van blaadjes (die je natuurlijk makkelijker buiten kunt vinden) en in de zomer/lente lichte kleuren in mijn interieur te gebruiken. Pas jij je interieur aan op het seizoen? Zelf heb ik een elektrische haard in mijn woonkamer staan, hij geeft warmte af en staat natuurlijk leuk tijdens de winter!

Geurkaarsen = hemels

Nu het winter seizoen is aangebroken vind ik het heerlijk om een geurkaars te gebruiken in mijn interieur. Zo heb ik nu een geurkaars met dennengeur, is wel nodig met een neppe kerstboom. Zo kom ik alsnog in de kerstsferen.

Het is bijna… Kerst of Sinterklaas?

Kerst of Sinterklaas? Dit ligt natuurlijk voor iedereen anders. Zelf heb ik mijn huis al versiert voor de kerst, zo doe ik ieder seizoen wat. Ik heb buren bij mij om de hoek die letterlijk met elk gebeurtenis wat doen zo ook Halloween of Sinterklaas. Eigenlijk is daar altijd het huis versiert. Dat lijkt me superleuk alleen gaat er ook veel tijd in zitten. Zo doe ik zelf alleen ieder jaar wat met Pasen of nu Kerst. Ik vier natuurlijk geen sinterklaas omdat ik in mijn eentje ben en geen kinderen heb.Wat doe jij om je interieur zo comfortabel mogelijk te maken?
updates in je mailbox;