MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Mijn ideeën en to-do lijstje voor de aankomende periode

De laatste tijd ben ik wat vaker aan het nadenken, ik weet het eigenlijk niet waarom. Misschien omdat ik laatst 23 ben geworden, en wat meer ben gaan nadenken over de toekomst. Vandaag deel ik weer een persoonlijke update over mezelf en wat ik graag ooit nog wil bereiken zoals een webshop. Kijk dus vooral eventjes verder, veel leesplezier!

Hoe ik me voel

De laatste tijd heb ik niet meer de neiging om continu iedere dag te bloggen, ook al haal ik alles naar een aantal dagen in (zodat er toch iedere dag wat te lezen valt) voelt het niet zo goed. Ik wil graag bloggen en mijn gang gaan, alleen voelt het alsof ik té weinig en geen moeite er meer in steek. Terwijl ik toch bezig ben met mijn blog, maar promoten heb ik een beetje achterwegen gelaten.

Ik had een webshop

Als je mij volgt, merkt het je waarschijnlijk op dat het woordje ‘shop’ uit de menubalk is verdwenen. Waar ik in de begintijd van mijn blog heel veel aandacht aan alles-en-nog wat besteden, had ik geen tijd meer om een Affiliate webshop te runnen. Ik hiel het niet meer bij, jammer want ik heb altijd nog voor later een droom om iets te openen wat goed bij te houden is en daarbij me blog nog kan onderhouden.

Andere dromen

Ik wilde een blog runnen, met daarbij een designbureau als bijbaan. Het laatste heb ik laatst ook opgezegd: ik kreeg een aantal opdrachten, en ik merkte dat ik het allemaal niet meer zo aankon. Ik heb de beslissing genomen om alleen door te gaan met het bloggen, en later voor in de toekomst misschien nog te denken aan andere dingen. Als ik er nog aan toe komt natuurlijk, als ik het net zo druk of zelfs drukker krijg met mijn blog stel ik mijn blog voorop.

Toekomstplannen

Bloggen, bloggen en nog eens bloggen


Vaker en er meer tijd voor vrijmaken, althans ik denk er al 24/7 aan.. maar ik voer niet zo heel veel uit voor mijn gevoel.

Naar uitnodigingen gaan

Van PR-bureaus en grote merken.. ik krijg namelijk heel veel leuke uitnodigingen als blogger: maar ik durf niet door mijn angsten. Bovendien moet ik eerst mijn rijbewijs halen, deze angst moet ik ook nog doorstaan.

Rijbewijs en opleiding behalen

Ik heb een CD van vorig jaar om te leren, nu nog alleen doen. Plus ik heb er al zeker € 4000 in zitten.. als ik erover nadenken is het zo zonde van mijn geld.

Ik ben weer verder gegaan met mijn studie, althans hij is nu afbetaald en mag weer er weer mee doorgaan. Ik werd een beetje gepusht van: nu begin je weer. Daar had ik me een beetje van te voren op voor moeten bereiden. Plus ik heb het nu zo druk met mijn blog..

Ik weet niet of ik dus mijn opleiding en rijbewijs wel kan afmaken, ook door timemanagement. Ik kan maar eens om de paar weken eventjes vrij maken om te leren, en daar zit dus ook nog veel tijd in.

Hoe ik me voel

Vorig weekend heb ik me verjaardag gevierd, hoe vermoeiend is dat! Als je met paniekaanvallen dingen moet regelen: taart, eten, drinken etc. etc. je moet echt aan alles denken. Vooral nu ik op mezelf woon merk ik dat ik als nog de hulp van andere nodig heb, met mijn PTSS en Angststoornis kan ik dingen gewoon niet alleen doen.

Ik had vorige week tijdens mijn verjaardag last van mijn blaas, mijn dokter adviseerde al een tijdje geleden om meer water te drinken. Maar tijdens een stress-week met het regelen van verschillende dingen is het gewoon er-bij-in geschoten. Dus liep ik door met een blaasontsteking, afgelopen dagen heb ik alleen maar pijn gehad vooral het liggen. Dus heb ik nu een heftige antibiotica kuur gekregen, en sterkere dan vlede keer. Dus.. als het komende dagen iets rustiger is: jullie weten nu waarom. Ook omdat ik al een paar pillen vandaag genomen heb, en nu al erg moe ben! Dus.. ik heb pittige dagen te gaan.