MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Even wat meer rust in de tent

Waarschijnlijk heb je het wel gemerkt, het is wat stiller rondom mijn blog dit heeft namelijk een reden. Ik ben gaan nadenken met wat ik nou wil: qua lay-out, qua artikels, ik wist het eventjes niet meer. Daarom heb ik de laatste dagen niet meer echt geblogd! En in dit artikel probeer ik een beetje een update te geven hoe en wat.

bijna jarig

31 augustus ben ik jarig, 23 wordt ik dan. Dit is ook een punt geweest van mij om na te denken: ik wil meer rust. Dit komt omdat ik 24/7 met mijn blog bezig ben, en dat is niet alleen het maken van artikels maar ook het promoten, voorruitwerken, foto's maken etc etc. Ik blog al meer als 900 dagen non-stop iedere dag dit heeft voor mij een dieptepunt bereikt. Even tussendoor: ik zal nooit stoppen.

Het verwijderen van oude artikels

Ik heb zeker 50 artikels verwijderd, als het er niet meer zijn. Dit komt omdat ik niet achter de content stond van deze artikels: bovendien waren deze artikel 2 jaar oud maar bevatten ze afbeeldingen waarvan ik niet wist of ik hier een claim van kon krijgen.

Toen was het namelijk nog niet bekend dat dit verboden was, afbeeldingen van Pinterest of Google bijvoorbeeld. Ik stond er niet achter en wilde ze al een tijdje nachecken, dit heb ik gedaan en verwijderd. Misschien dom omdat het er al een aantal jaar op staat.. maar ik zit niet op een claim te wachten.

Ik wil iets anders

Omdat ik de laatste dagen rust in de tent heb genomen, en eventjes bloggen op een 2de plek heb gezet merk ik dat ik wat meer rust in mijn leven krijg. Zelf heb ik nog steeds na jaren iedere dag last van paniekaanvallen, ik moet op mijn eigen gezondheid gaan letten. Verder niet meer zo veel nadenken met wat ik nou wil veranderen of niet.

Ik weet nog niet precies wat ik wil, maar ik wil iedergeval iets meer rust in mijn hoofd.

Vergeet niet op mij te stemmen!!

Mellaah.nl is genomineerd voor de Treatwell's Beauty Blog Awards.. het zal lief zijn als jullie via deze link: https://mrkortingscode.nl/awards/treatwell-beauty-blog-award/ willen stemmen! Je hoeft bij Mellaah alleen op 'STEM' te drukken. Liefs X