MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Scandinavische Ortte 'Skinny Tea'

Er zijn allemaal redenen waarom we overal onderuit willen komen. We willen allemaal een gezond lichaam maar ondertussen lopen we wel allemaal de zak chips te eten. En dan vragen we ons allemaal af waarom we niet afvallen. Nu ik meer dan 3 weken gezonder eet en thee drink! en leef voel ik me beter in me vel. Daarom schrijf ik vandaag dit artikel. Alle smoesjes op een rijtje, veel plezier met lezen!

Alcohol

Ik drink niet heel vaak alcohol maar alsnog eentje is er teveel. Vooral ze zoete alcohol is helemaal niet goed voor je lichaam. Als je het goed wilt doen dan moet je meestal nooit meer dan twee wijntjes drinken en daarna liever een paar dagen niet drinken. Dan kan je lichaam en je lever vergeet die vooral niet! te kunnen laten herstellen.

Snacks

Ik deed het ook vooral s'avonds laat nog even een chocolaatje kan geen kwaad toch? Nou juist wel! Het is erg moeilijk om je maag in bedwang te houden, ja ik kan erover praten vooral als je het elke dag weer doet. Als je alsnog s'avonds trek krijgt neem dan een beschuitje of een appel. Dat is namelijk veel gezonder.

Niet sporten

De ene smoesje naar het andere als je even geen zin heb in de sportschool. Ik train nu zelf 3 a 4 keer in de week vooral de laatste dag moet ik mezelf er toe zetten om er heen te gaan maar achteraf ben ik toch erg blij dat ik ben geweest. Heb je geen motivatie? Ik volg zelf verschillende accounts met het perfecte droomlichaam dat geeft me weer motivatie om weer te gaan sporten.

Moe zijn

Kan het niet een andere dag? Ik ben echt te moe om te gaan. Ja één van mijn uitspraken omdat ik niet wilde gaan sporten of naar buiten wilde gaan. Het is slechts een slecht excuus!

Vet eten

Soms is vet eten toch erg lekker, ja geef maar eerlijk toe. Je mag best vet eten hoor maar niet een paar keer per week. Er is altijd tegen mij gezegd dat je maar een keer per week vet mag eten. Dat doe ik nu al 3 weken eigenlijk niet meer omdat ik gewoon wat kilootjes wil afvallen. Ik merk wel als je het vaker op een dag doet dan is het eigenlijk ook niet zo heel lekker vindt ik.

Groente en Fruit

Ik eet ook net zoals veel meer andere Nederlanders te weinig groente en fruit. Ik probeer nu wel 1 of 2 stukken fruit te eten, soms schiet het alleen nog steeds er bij een. Ach, ik doe mijn best! :-)
Ortte Scandinavische Skinny Tea

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van ShytoBuy of ik een fijne afslankthee uit wilde proberen. Örtte is een Scandinavische afslankthee die op een natuurlijke wijze honderd procent laat afvallen.

Zelf heb ik meerdere middeltjes uitgeprobeerd om af te slanken. Zo hielp de ene beter als de ander gelukkig mag ik het allemaal voor jullie uittestten, zodat jullie een goede indruk krijgen over het product.

Nou drink ik zo de hele dag door Thee. Deze thee-kuur duurt 28 dagen en hoef je in principe maar twee keer per dag te gebruiken. Zelf vindt ik het persoonlijk fijner dat het maar 2-keer per dag is zodat ik niet iedere keer aan me kuur hoef te denken.

Örtte beweerd dat je stofwisseling met deze kuur versneld en het is eetlustremmend en zorgt ervoor dat je energie niveau versterkt.

En werkt het?!

Nou volg ik deze kuur inmiddels een week en ik moet zeggen dat de thee niet vies is (goed te drinken), ik moet wel vertellen dat je goed naar het toilet gaat iedere ochtend.. Tja ik moest het toch eventjes kwijt. Maar na een paar dagen voel je toch echt wel verschil, ik voel me fitter en heb meer energie bij het sporten. Ik merk in mijn maten dat het zeker werkt, ik weet niet of ik de kuur helemaal ga afmaken maar ik weet wel dat als ik me eventjes opgeblazen voel even een 'theetje' neem zodat ik me beter en sterker in me vel voel.
Deze Ortte morning en evening thee is verkrijgbaar via ShytoBuy voor een prijs van: €34.95. Aanrader!Herkennen jullie deze dingen? En hebben jullie dé afslanktip? Ik hoor het graag.


Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg