MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Mijn eerlijke mening over: (medicinale) wietolie

18+ artikel – disclaimer: ik zal dit artikel ook echt alleen lezen, als je geïnteresseerd bent en dit soort producten niet zomaar ‘voor de fun’ gebruikt. Ik blog vaker over onderwerpen die ik graag aankaart. Zo kwam ik laatst een filmpje tegen.. Ik kwam laatst een filmpje tegen: van een man die last had van epileptische aanvallen. Nou is het vrij sceptisch om te zeggen.. nou dan werkt het wel.Zelf heb ik nooit Drugs gebruikt, of iets in die richting. Wel alcohol maar ik neem altijd maar 1 glaasje. Maar, ik denk altijd maar zo: bepaalde drugs zijn niet voor niks in de wereld. Ze moesten toch ergens nog nut hebben gehad. Nu wordt het tegenwoordig vaak gebruikt door de jeugd en gebruikers. Nou ben ik zelf sceptisch en denk dan: het moest ergens goed voor zijn maar niet voor de ‘fun of het grappige’.

Mijn stiefvader wilde ‘wietolie’ in het algemeen een keertje uitproberen, niet voor het gene wat erin zit maar voor de medische kant. Want je hoort tegenwoordig steeds meer over deze middelen: werkt het wel, en zijn we allemaal nou eenmaal te voorzichtig?
Nou wil ik niemand aansporen met dit artikel om dit product te gebruiken. Mijn stiefvader geeft alleen ZIJN mening, en daar laten we het ook bij.
Deze oliën zijn legaal te verkrijgen, online. Ik kreeg via 2 webshops een milde en normale variant opgestuurd die allebei verschillen. Het verschil tussen verschillende wietoliën zijn:

CBD en THC olie: met THC of CBD kan dus oliën worden gemaakt. In de CBD olie is een afkorting voor: cannabidiol. In wietolie (ook wel THC olie genoemd) zit een hoog percentage THC, dit is de afkorting voor tetrahydrocannabidiol. In allebei de oliën CBD én THC zijn afkomstig van de cannabisplant.

Nou zou het ook werken tegen heel veel verschillende ziektes. Als ik last heb, en verlichting zoek in een ander middel. Kan zit misschien voor jou een uitkomst zijn, maar: het is natuurlijk voor iedereen anders.
Nu is er op het internet een hele waslijst te vinden. Maar.. ik zeg hierbij: wees sceptisch. Denk hierbij goed na en begin er niet zomaar aan. Het kan voor jou werken, of niet.

  • Adhd. Alzheimer. Angst. Artritis. Artrose. Astma

  • Autisme. COPD. Crohn. Depressie. Diabetes

  • Dieren. Epilepsie. Fibromyalgie. Glaucoom

  • Hoofdpijn. Immuunsysteem (griep). Jicht

  • Kanker. Lyme. Migraine. MS. Neuropathie

  • Parkinson. Pijn. Psoriasis. Reuma. Schildklier

  • Slapeloosheid. Sport(blessures). Tinnitus. Tourette. Wratten.

Nou kreeg ik twee oliën opgestuurd inclusief 4 crèmes die o.a. tegen Psoriasis werken. Nou heb ik zelf Psoriasis, maar mijn stiefvader Eczeem: zijn Eczeem is verdwenen na een aantal jaar! Ik moest dan ook zeggen dat deze crèmes goed werken en hij er erg blij mee is.

Naast dat heeft hij ook de olie geprobeerd, een simpel druppeltje. Hij merkte er eigenlijk niks van: hij heeft dagelijks pijn. Maar hij vertelde mij: je wordt er erg rustig van en niet meer zo ''gestrest''.

Het is natuurlijk aan ieder om zijn/haar keuze te maken. Maar laten we de schaamte voorbij gaan, misschien werkt het wel voor bepaalde personen. Waarom niet? 

CBDolie.nl: ik kreeg een olie van dit bedrijf opgestuurd: een RAW CBD-olie. 5% 10ml Medi-hemp. Ze noemen het een voedingssupplement, maar is natuurlijk wel een natuurlijke hennepolië. De webshop ziet er goed uit, daarom ben ik ook met ze in zee gegaan. Ik werd er goed geholpen en er zat geen rare gast achter die je zomaar 'adviseert' nee: contact zegt alles, althans zo denk ik erover. Fijn! En het is te verkrijgen voor: €30,95.

Cibdol.com/nl/: Om eerlijk te bekennen vond ik de informatie bij deze product fijn, je kunt hier zoveel uit halen. Ik kreeg hierbij namelijk een fijne informatiegids: hoe te gebruiken etc. Ik kreeg een 'milde' startersvariant opgestuurd: ik zal ook niet direct hoog inzetten! Deze olie vond mijn stiefvader fijn. Maar zoals ik al zei: dit ligt voor iedereen anders. Deze olie inclusief sachets van cremes € 25,00.

Beide shops waren fijn in omgang, en ik werd er goed geadviseerd. Ten eerst vond ik dat al erg fijn: ik noem het zelf een gezondheidsolie. Gelukkig zijn wij een vrij land, en ik begrijp niet dat we hierover niet 'zomaar' kunnen praten.
Waarom denk jij dat we hier in 'Nederland' hier niet zomaar over kunnen praten?

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg