MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Dé nieuwe zonverzorging van: HEI Poa x ETOS

Zonverzorging, tijdens deze warme dagen moeten we er toch echt eraan geloven. Nou kreeg ik van 2 bedrijven nieuwe 'zonverzorgings' producten opgestuurd, namelijk van de: Etos! En 2 nieuwe producten van HEI Poa: die je deze zomer dat heerlijk zongevoel geven. Het is de moeite waard om eventjes een kijkje te nemen.. kijk dus vooral eventjes mee.

Beginnen bij het.. begin

Nu het zomer is, krijg ik steeds vaker pakketjes opgestuurd. Leuk natuurlijk en vooral erg dankbaar! Maar de laatste tijd zijn het er een beetje erg veel.. en ik wil natuurlijk dat de reviews snel en goed online komen. Daarom heb ik nu een week lang 2 blogs ingepland, hoe beviel jullie dat? Ik hoor het graag.

Zo ook vandaag: en ik kreeg 2 verschillende pakketjes van de Etos en HEI Poa een merk (het laatste) wat ik niet direct kende. Maar het waren allebei.. zonverzorging! Dus combineerde ik deze blogpost, zodat je niet 2 verschillende artikels tegenkomt over hetzelfde. Én ik kan ze natuurlijk een beetje vergelijken.

Ik begon bij.. HEI Poa

Ik kende hiervoor HEI Poa nog niet, het klonk bekend vooral omdat ik via Instagram vaker afbeeldingen voorbij zag komen. HEI Poa is namelijk erg bekend via Instagram! En ze zorgen dan ook voor de mooiste foto's. Fijn. Ik kreeg 2 verschillende producten opgestuurd, namelijk een SPF (Zonbescherming) én een zon-parfum?!

Ik vind het allereerst erg fijn dat het in een spuitflacon zit, ik kan echt niet tegen een potje. Gelukkig spelen de laatste tijd heel veel merken hierin mee, ook Etos! (Zie hieronder).

Conclusie HEI Poa

HEI Poa SPF 15 is een olie met een fijne geur: echt een zonluchtje ik hou er gewoon erg van, vooral nu het zo warm wordt en is (af en toe dan..) Het smeert lekker, maar het is wel een lage factor. Als dagelijkse bescherming en luchtje kun je deze HEI Poa zonbescherming zeker gebruiken.

Naast de zonbescherming kreeg ik een zon-luchtje-parfum, snap je hem nog?! Zoals ik al zei hou ik echt van de lucht van zonbescherming: nu zit het in één flacon.. hoe fijn!
Link & Prijs HEI Poa:

Olie (Parfum) * verschillende geuren! // € 11,99

Zonbescherming Oil HEI Poa SPF-15 // €14,99

via: https://www.heipoa.nl/
Als tweede.. de Etos

Een jaar lang ben ik Etos Friend: dit betekend dat ik een van de Influencers ben van de Etos om de nieuwste producten uit te proberen. Hoe fijn! Etos is en was altijd al een van mijn favorieten drogisterijen, vroeger had ik altijd een Etos bij mij om de hoek ik was dan ook vaste klant.

De twee nieuwe producten zijn de nieuwe 'aanwinsten' van de Etos. Ik kreeg een SPF-30 Spray die tegen water kan, het is eigenlijk gewoon een super fijne spray die je goed beschermt. Het geeft mij een 'dik laagje' zonbescherming op mijn huid, zodat mijn huid dagelijks en goed tegen deze warme zomer kan. Voordat het echt lekker weer wordt: is het een aanwinst om te kopen!

Aan deze twee producten is vrij weinig op te merken, het werkt namelijk goed tegen de zon maar er is vrij weinig aan op te merken. Het doet namelijk goed zijn werk: gewoon prima dus!

Conclusie

Om ze te vergelijken vond ik HEI Poa lekkerder ruiken, maar de zonbescherming van de Etos werkt daarintegen beter. Alsnog: smeer je deze (warme) zomer goed in! En neem het ook eens mee in je tas ;-).

Welke zonbescherming gebruik jij?

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg