MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Wat ik mijn (stief)vader geef voor vaderdag van Brandfield

Als jullie dit artikel ooit hebben gelezen, weet je waarom ik geen contact meer heb met mijn
'echte'vader. Nou vier ik wel nog vaderdag want ik heb nou eenmaal wel een lieve (stief)papa. Nou mochten we elkaar in het begin niet echt.. maar nu zie ik hem toch echt als mijn echte papa. En in dit artikel leg ik uit waarom, plus ik kreeg een aantal cadeautjes via Brandfield voor mijn (stief)papa!

Ik zocht altijd 'een echte papa'

Als kind mocht ik nooit kind zijn, ik moest me gedragen en alles doen wat mijn eigen vader zei. Nou had ik een vader die schreeuwde en boven mij stond, en werd ik als klein kind toen ik met me Barbie's aan het spelen was en even niet hoorde dat me vader me roepte. Werd ik eenmaal aan mijn haren getrokken over de harde vloer heen, als je mij het verteld voel ik die vloer nog steeds.

Als klein kind wilde ik in een gevangenis zitten, daar voelde ik me veiliger dan thuis.

Eenmaal ouder nam ik zwart haar met roze plukken, luisterde ik rockmuziek en voelde ik me eindelijk 'kind'. Nu weet ik dat dat een vlucht was. En ik ging als puber soms tegen mijn vader in, wel met mate. Maar ik kon er niet meer tegen dat ik altijd zo moest doen.

Omdat ik dat allemaal heb meegemaakt ( zie ook het verhaal hierboven ). Wilde ik altijd een echte 'vader', een vader die voor me klaar stond en niet werk voorop stelde. Een vader die haar dochters diploma-uitreiking niet mistte, omdat hij werk belangrijker vond.

Verhaal van mijn (stief)papa

Als je via de link het artikel heb gelezen, was dat dé tijd toen ik ook een (stief)papa kreeg. Mijn moeder is altijd alleen geweest ook omdat mijn eigen vader jaloers is, en iedere dag langs kwam voor mij.

En toen had ik een stiefpapa.. en dat ging niet helemaal lekker. Mijn echte vader was jaloers, en begon over hem lelijke dingen te zeggen tegen mij. Waardoor ik zelf ook een slecht beeld kreeg over hem. Althans, ik wist wel beter hoor!

Omdat ik voor mijn eigen papa moest vluchten, gingen mijn moeder en stiefvader samenwonen.. snel! En ik moest ook nog eens wennen aan hem. In het begin ging het niet echt lekker. Laten we eerlijk zijn, ik wilde hem weg hebben én hij mij ook. Gelukkig is dit helemaal goed gekomen, en begreep hij mijn situatie met mijn vader ook (ik kreeg PTSS).

Nu zie ik mijn (stief)vader toch echt als mijn PAPA. Ook omdat hij ALTIJD voor mij klaar staat, en ik met hem over mijn gevoelens kan praten. Al zeg ik het alleen maar het voelt goed.
Nu kreeg ik een leuk mailtje van Brandfield voor papadag: nou heb ik direct allemaal items uitgekozen die hij zelf graag gebruikt:
Wat ik uitzocht voor mijn papa

Ik zocht een mooie zonnebril uit, zijn oude kon echt niet meer. Hij viel zelfs uit elkaar! Uhum. Tja daarom zocht ik een hippe/moderne zonnebril van Brandfield voor hem uit. Hij is van het merk: Polaroid voor maar € 43. Maar een zonnebril gaat lang mee, dus een goede koop.

Naast de zonnebril zag ik een 'Orbitkey' op de site: handig! Want hierdoor krijg je geen krassen meer door je sleutels, én rinkelt het niet meer zo. Hij is namelijk altijd zo aan het stoeien met zijn sleutels, fijn ding dus! Normaal is hij te koop voor € 30.

Op Brandfield zag ik zo ook een aantal andere leuke items, zoals een Secrid Wallet. Die ik ook nog eens ga kopen want met deze portemonnee kun je hem makkelijk in je zakken kwijt. Fijn!
Wat zoek jij uit voor vaderdag? Voor de mensen die net zoals mij geen 'echte' papa meer hebben: sterkte! Hopelijk heb je wel een persoon in je leven die er ook aan kan voldoen.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg