MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Vandaag ging ik de veroudering tegen met één Pippetje?!

Laatst kreeg ik een Facebook-berichtje van een Instantly Ageless verkoopster. Je hebt het waarschijnlijk wel voorbij zien komen online: vrouwen die deppen tot dat ze ineens geen wallen meer hebben. Nou was ik benieuwd of dit 'wondermiddel'? ook bij mij werkt, dat zou fijn zijn toch? Vooral voor die vrouwen die wallen ergens op de grond hebben hangen. Tja, ik hoop dat ik vandaag voor jullie een goed middeltje heb gevonden. Kijk dus vooral eventjes verder..

Kun je veroudering tegenaan met een creme?!

Zelf ben ik heel stellig met dit soort producten, misschien ook omdat ik denk dat veroudering een natuurlijk proces is. Wat je wat mij betreft niet tegen kunt gaan, natuurlijk kun je je huid wel verzorgen. Dat is wat mij betreft een ander verhaal. Zelf heb ik gelukkig niet echte wallen, helaas heb ik geen testpersoon kunnen vinden! Dus ik moest het maar op mezelf uittesten. Ik probeerde het op een dag wanneer ik slecht had geslapen en echt even een gezichtsboost nodig had. Als dat wel een woord is? Haha! Nouja, jullie snappen mij wel.

Instantly Ageless

Instantly Ageless noemt zichzelf de nieuwe 'hype' in Nederland qua anti-aging. De pipetjes zijn populair en iedereen lijkt het uit te proberen. Het jammere is natuurlijk dat zo'n pipetje maar 8 tot 10 uur werkt, wat je met een feestje of een huwelijk wel goed uit kunt uithouden. Het is het proberen waard toch? Wat je met zo'n product verwacht is dat het waarschijnlijk duur is, dat valt serieus echt mee.

Zo'n pipetje kun je al proberen voor € 3,95,- wat ik persoonlijk erg mee vind vallen. Het proberen waard dus! Overigens kun je wel met zo'n pipetje wel 3 keer doen, dus je hoeft hem niet direct weg te gooien. Daarnaast is er wel een aparte manier qua opbrengen: niet te veel, en niet te weinig. Hieronder heb ik het product gebruikt:
Mijn conclusie van dit product

Ik ben tevreden, het heeft daadwerkelijk wel de wallen weggehaald. En ik denk dat het overigens ook goed werkt voor de wat ouderen onder ons. Eerlijk gezegd was ik van te voren wel bang dat ik misschien teveel zou opbrengen, gelukkig heb je tegenwoordig het internet voor de gebruiksaanwijzing. Via You-tube filmpjes ging het eigenlijk vrij makkelijk. Het is een kwestie van deppen, deppen, en nog eens deppen.

Ik kan dit product zeker aanbevelen, en het lijkt me ook een fijn product als je voor 8 a 10 uur eventjes je wallen wilt verbergen. Net zoals wat ik zei voor een huwelijk, of waar je openbaar gezien wilt worden. Het product is verkrijgbaar via:  beautybykarina.jeunesseglobal.com.Kende jij het product al? Of wil je dit product uitproberen, durf jij dat aan? Ik hoor het graag!


Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg