MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Hoe gaat het met je Acné? Skim Balm tegen Acné

Toen ik een mailtje kreeg met de titel als inleidingszin, wist ik eerlijk gezegd niet waar ik moest beginnen. Huh, gaat het slecht met mij? Toen ik het mailtje eenmaal verder ging lezen begreep ik het helemaal: Ik kreeg een lotion opgestuurd voor mijn Acné. Een goed moment omdat ik de laatste 2 weken ineens weer last kreeg. Fijn moment dus! Benieuwd of dit product voor mij heeft gewerkt? Kijk dan vooral eventjes verder..

Zechsal Pure Magnesium

Ik kende het product eerlijk gezegd niet van tevoren, toen ik zag dat het ' Pure Magnesium ' was werd ik al direct benieuwd.. Ik wist namelijk dat Magnesium weleens goed kon zijn tegen de Acné. Het valt te proberen dus! En hieronder ging ik direct aan de slag:
Skin Balm tegen Acné

Nu ik het product al een week gebruik, kan ik op dit moment wel een goede indruk geven. Dit product beweerd dat de 'roodheid' van de puistjes vermindert: dat doet het gelukkig bij mij ook! Het zorgt er alleen niet voor dat de puistjes weggaan, maar wel dat ze veel minder opvallen. Met een beetje foundation zie je er dus niks meer van. Gelukkig dus.


Prijs & Link:

Zechsal skin balm, tegen puistjes! 50 ml / € 14,50 / Link

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg