MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Je eigen Foundation met Clinique Pigment Drops en Pep-Start

en zorgt ervoor dat mijn huidje weer als een perzik aanvoelt, tja je moet wat over hebben voor een stralende huid. Nu kreeg ik heel iets fijns van Clinique opgestuurd: namelijk een Dagcrème + Pigment drops = je eigen gemaakte Foundation! Fijn toch? Nooit meer gedoe met je eigen ‘kleur’ te vinden in de drogist. En vandaag neem ik deze producten samen met je door.

Mengen?

Om je eigen ‘kleur’ te maken heb je dus een fijne crème nodig, die dus ook nog eens je huid voedt overdag. Het leek me eigenlijk best veel ‘gedoe’ om dit te mengen, want dit moet je natuurlijk iedere dag opnieuw doen. Dus ik ging direct aan de slag hieronder:
En?! Mijn conclusie..

Ik ging direct aan de slag, en het makkelijkste is met deze producten is dat je het op je hand kunt doen en een klein beetje van de ‘Pigment’ drops nodig hebt. Het is dus ook nog eens zuinig, en je kunt er lang mee doen.

De crème is heel erg fijn: vooral omdat hij heel erg dik is, en echt je huid ‘voedt’ dit voel je dan ook direct. Normaal heb je altijd van die crèmes die nogal dun zijn, die je eigenlijk amper op je huid aanvoelt. Nee, deze crème voel je echt het verschil! Heel erg fijn dus.

Ik gebruik deze producten nu minstens al een week, en het werkt voor mij fijn. Je moet er wel wat voor doen maar het is vooral fijn omdat ik van mijn eigen erg 'bleek' ben, en dadelijk in de zomer weer een kleurtje krijg: zo kan ik een druppeltje erbij doen en ik heb de perfecte foundation. Dan hoef ik er niet 2 foundations in mijn make-up stash te hebben, scheelt ook nog eens in de kosten.

Zelf kreeg ik er ook nog eens een leuke cocktailshaker erbij: ik begrijp alleen niet zo waarom. Of ben ik nou gek? Hah!

Prijzen & Links:

Clinique Blend It Yourself Pigment Drops 10 ml / € 25,99

Clinique Pep-Start Hydroblur / € 16,13

Te koop in verschillende drogisterijen en online.

Hoe fijn is het om je eigen ' Foundation ' te creëren? Nooit meer gedoe!

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg