MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Plaatsen waar ik ooit nog heen wil gaan zelfs.. met mijn angsten

Het klinkt misschien gek, maar ik ben nog nooit op vakantie geweest. Het is niet dat ik niet wilde gaan maar gewoon nog niet aan toe ben gekomen. Naast dat kreeg ik natuurlijk op latere leeftijd last van Paniekaanvallen en PTSS, toen werd het eigenlijk nog moeilijker om iets te ondernemen. Toch zijn er een aantal plaatsen waarnaar ik toe wil gaan.

Toen ik nog iets jonger was..

Toen ik klein was.. ben ik nog nooit op vakantie geweest. Ik was veel liever buiten aan het spelen dan dat ik andere dingen aan het doen was. Bovendien beloofde me pa altijd om samen op vakantie te gaan, maar hij stelde werk boven alles.

Helaas! Ik vind het eigenlijk totaal niet erg dat ik alsnog niet op vakantie ben geweest. Sterker nog: iets wat je niet kent, mis je niet. Zo voelt het ook voor mij! Alsnog heb ik een aantal leuke steden en plaatsen waarnaar ik toe wil gaan.

Familie in het buitenland?!

Zo heb ik familie in Canada zitten, &Aruba. Maar ik heb toch een ‘andere’ aantal plaatsen in gedachten waar naar ik graag nog ooit een keertje naartoe wil gaan. Als ik natuurlijk ooit een keertje toch met een vliegtuig op vakantie ga, neem ik jullie mee.

Ik vind het heel erg spannend! Nu al.. zelfs nu ik nog geen plannen heb. Zelf heb ik een aantal plaatsen in gedachten zoals: New York of Londen. Een of andere manier waarnaar ik heel graag naartoe wil gaan. Deze plaatsen staan toch echt wel op mijn Bucketlist.

Backpacken door Amerika

Mijn halfbroer heeft een wereldreis gemaakt, en ook zo ge-backpackt door Amerika heen. Dit lijkt mij ook heel gaaf om te doen! Amper geld, en in de plaatsen waarin je bent geld verdienen en zo overleven. Dit is ook echt wat voor mij! Bijvoorbeeld door; California heen en Las Vegas. En Las Vegas natuurlijk niet om geld achter te laten in die casino's daar.

Het is daar zo uniek dat wil ik een keer gezien hebben. Hoe gaaf is dat om te doen? Alleen of met iemand erbij. Dat lijkt mij onwijs gaaf. Ik weet nog niet wanneer ik op vakantie wil, maar het liefste wel voordat ik kinderen neem. Dat lijkt me het meest logisch. Voor nu blijven het dromen, dromen waar naar ik naartoe wil gaan. Deze plaatsen New-York of Londen zijn echt de steden die mij aantrekken. Ik denk dat iedereen dat wel herkend: plaatsen waar je nog nooit bent geweest, maar toch heel graag naartoe wilt gaan.

Heb jij een aantal plaatsen op je Bucketlist staan?