MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Paars/Roze/Rood Lip Lacquer van Make Up Academy

Lipkleuren, wij vrouwen worden er erg blij van. Zo staat mijn hele douche vol met allemaal verschillende Lipsticks, Lipgloss en nog veel meer leuks waar wij vrouwen de kriebels in ons buik krijgen. Laatst kreeg ik een Lip Lacquer van MUA Luxe opgestuurd, eentje om écht met jullie door te nemen. Kijk dus vooral eventjes verder..

' Make Up Academy '

MUA te koop bij o.a. Kruidvat en verschillende drogisterijen en online staat om kwalitatieve goede producten bekend. Zo zag ik al op het internet dat de Matte Lipstick heel goed gepigmenteerd waren, zelf kreeg ik er ook eentje opgestuurd om uit te proberen. Nou heb ik zelf nog geen MUA producten eerder geprobeerd. Dus.. dit wordt mijn eerste keer! Overal moet een eerste keer voor zijn toch?
Matte Paars/Roze/Rood?!

Toen ik dit Matte Velvet Lipgloss binnen kreeg, ging ik direct aan de slag. Na alle goede recensies te hebben gelezen raakte ik toch echt wel benieuwd naar dit product. Zelf kreeg ik een combinatie kleurtje opgestuurd, ik kan niet goed vertellen wat nou precies dit kleurtje is. Hij lijkt Paars/Roze maar heeft ook iets weg van Rood.

Conclusie

In ieder geval.. ik vindt hem toch echt super gaaf! Dit kleurtje droogt snel op, waardoor je ook nog eens sneller je make-up in de ochtend erop smeert (mijn woorden, hah!) Naast mijn mening vonden mijn ouders dit kleurtje ook goed bij mij staan. Ik ben hem de laatste dagen vaker gaan dragen, en ik moet zeggen: dit kleurtje valt niet té op, en hij staat ook nog eens overal bij.

De matte finish maakt deze lipstick toch echt af, ik ben er blij mee! Dé MUA Luxe Velvet Lip Lacquer is verkrijgbaar voor € 4,14 ,- Waardoor hij ook nog eens lekker goedkoop is, althans dat vindt ik.
Draag jij weleens lipgloss of lipsticks van MUA? Laat het me weten!

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg