MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Ik ging opzoek naar de Perfecte-Koperen-Staande lamp

Ik was al een tijdje opzoek naar een staande lamp, maar niet zomaar een staande lamp wel eentje die echt opvalt. Nou creëer ik mijn sfeer in huis met heel veel Koper! Ik ben zelf echt gék van Koper het liefste gebruik ik in heel mijn huis Koper in mijn interieur. Nou mocht ik laatst een mooie lamp uitzoeken, en kwam al gauw dé perfecte lamp tegen…

Dé koperen lamp

Omdat ik al een tijdje zocht naar een staande lamp, had ik nooit gedacht aan koper. Huh?! Mel waarom denk je nou niet aan koper? Tja. Ik begrijp niet dat ik niet eerder naar Koperen lampen heb staan kijken!

Lampenlicht.nl

Toen ik een leuke aanbieding kreeg om een lamp uit te zoeken, wist ik al gauw dat ik voor een staande lamp wilde gaan. In mijn huis was en nog een klein hoekje waar het vrij donker was, een staande lamp was dus de oplossing. Toen ik naar het merk QAZQA van Lamp en Licht aan het kijken was zag ik vrijwel direct een koperen lamp.
  • Ik kon natuurlijk mijn ogen er niet vanaf houden, dus ik besloot voor koper te gaan.

Op zoek naar dé perfecte-staande-lamp

Nu nog opzoek naar dé perfecte staande koperen lamp. Gelukkig heeft LampenLicht.nl een zoekfilter, hier kun je de soort lamp en de kleur lamp invoeren. Zo hoefde ik al die pagina’s niet af te zoeken (Toch eerst gedaan, ik wilde een goede keus maken). Maar goed, ik zag al direct mijn lamp voorbij komen. Ik nam hem in gedachten en keek nog eventjes verder! Ik kwam zoveel leuks tegen dat ik stond te twijfelen. Maar uiteindelijk dacht ik: Nee, ik ga voor mijn eerste keus. Dat is meestal wel goed.
Toen ik gisteren mijn lamp binnen kreeg zag ik het al direct: wauw, wat is deze lamp mooi! Hij is overigens ook goed in elkaar te zetten, ik ben altijd bang voor bouwpakketten ( wie heeft dit ook? ) haha. Maar het was alleen aandraaien en je hebt een hele mooie lamp in elkaar staan.
Nadat ik de lamp in elkaar had gezet, heb ik hem direct op de plek gezet waar ik hem wilde hebben. Wauw, wat is deze staande lamp fantastisch. Wat ik ook nog nooit had meegemaakt is dat ik de lamp s’avonds had besteld en s’ochtends al binnen had. Ik heb met meerdere webshops mee gemaakt dat ze dat beloven maar toch de dag erna nog bezorgen. Gelukkig hield deze webshop zich wel direct aan de afspraak, en zo hoort het! :-)

En?!

Ik ben echt heel erg tevreden met mijn nieuwe ‘aanwinst’ en zo mag ik hem ook wel noemen. Mijn ouders vinden ook dat ik een hele mooie lamp heb uitgezocht. En ik ben er blij mee! Ik denk als je de foto’s ziet dat ik dan zelf niet veel hoeft te vertellen.

Overigens is deze Vloerlamp Joe 2 koper nieuw in het assortiment van QAZQA van LampenLicht.nl. En is verkrijgbaar voor € 99,99 ,- via deze link.

Bescherm u mooie spullen

Op het internet zag ik eigenlijk heel veel verschillende soorten woonverzekeringen voorbij komen, zo ook de HEMA Woonverzekering en HEMA Inboedelverzekering wat ik persoonlijk vind, is dat mijn spullen goed verzekerd moeten zijn, zo zijn de verzekeringen van HEMA Woonverzekering aanvullende dekking gedekt iets wat mij persoonlijk aanspreekt.

Nou zijn er natuurlijk meerdere verzekeringen. Maar wat ik persoonlijk leuk vind aan de HEMA is dat mijn favorieten winkel zo ook mijn eigen inboedelverzekering kan regelen, en ben je nooit onderverzekerd en kun je je eigen wooninboedel verzekering aanpassen naar wens.

Het makkelijke aan de bovenstaande inboedelverzekering is dat alles via een klik geregeld kan worden, geen moeilijke woorden maar simpel via het online systeem van de HEMA. Een kijkje waard dus.

Wat vind jij van deze koperen lamp? Zal jij ook voor zoiets gewaagd gaan?


Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg