MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Snoepjesgrijper en nooit meer je Planten water te geven met Coolgift

Laatst kreeg ik een leuke mail, ik wil Gadgets uitzoeken in een webshop die me heel erg aansprak. Ze verkochten naam op de producten die ik al een tijdje wilde hebben. Spelletjes tot originele Gadgets. Coolgift verkoopt het allemaal, zelf zocht ik ook wat uit en deze webshop, moet ik altijd een keuze maken want nu krijg ik het allemaal opgestuurd tot mijn verbazing.. benieuwd naar de producten die ik opgestuurd kreeg? Kijk dan vooral eventjes verder.

van Gadgets tot Handige Items!

Zoals ik al zei verkoopt Coolgift allemaal verschillende dingen die handig of juist niet handig kunnen zijn, zelfs voor kinderen is deze allemaal verschillende dingen die handig of juist niet handig kunnen zijn, zelfs voor kinderen is deze webshop uitermate geschikt. Vooral om de leuke dingen dat ze verkopen ik word gewoon blij van deze webshop!

Een Snoepmachine waar ik echt super blij mee ben, en ik denk dat ik hier mijn nichtjes óók blij mee maak! Is het misschien ook leuk om hier een aparte video van te maken? Ik hoor het graag in de reactie's! Dé snoepmachine is echt een must-have om te hebben als je kinderen hebt, of net zoals mij nichtjes die het leuk vinden om ermee aan de slag te gaan. Ik ben blij met deze Candy Crabber! Ik vind hem echt geweldig..

Én ik kreeg zelfs nog een schattige spaarpotje opgestuurd: eentje die ik al een tijdje wil hebben! Namelijk een kat die zelf het muntje er vanaf pakt. How cute! Ik zag hem steeds vaker voorbij komen op het internet, én omdat ik natuurlijk graag wilde sparen is dit een nog leukere manier om net wat extra's te sparen.

Daarnaast kreeg ik 2 handige bollen die je in je planten moet steken, deze bollen geeft de plant geleidelijk water. Zo hoef ik eindelijk mijn plant niet meer te verzuipen... Want dat gebeurd bij mij best wel vaak! Nu hoef ik er niet meer naar om te kijken (alleen als hij leeg is) perfect! 

Wat is mijn mening?!

Coolgift verkoopt originele cadeaus maar ook grappige leuke gifts, ook gifts waar je ook écht wat aan hebt. Ik ben echt tevreden met deze webshop, binnen een paar dagen had ik de producten al binnen. En ik wil graag Coolgift bedanken voor deze fijne items, items die mij echt blij maken.

Prijzen & Links:


Candy Grabber // € 29,95 ,- // Link

Kattenspaarpot // € 14,95 ,- // Link

Plant Genie // € 14,95 .- // Link
Kende jij al Coolgift? Het is zeker een aanrader! :-)

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg