MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Ik kreeg een vrolijke/kleurige dekbed + WIN zelf ook één dekbed

Laatst kreeg ik weer een leuk mailtje om iets uit te testen. Nou ja uittesten, ik mocht een mooie dekbed uitzoeken en eigenlijk kwam het ook wel goed uit. Toevallig wilde ik net een nieuwe dekbed kopen omdat mijn dekbed toe was aan iets nieuws. Ik heb een jaar lang dezelfde dekbed overtrekken, dus er was wel iets toe aan iets nieuws! Benieuwd wat ik aan koos? Kijk dan vooral eventjes verder! Vooral omdat je zelf ook een dekbed kunt winnen.

Living Comfort

Toen ik op de website keek zag ik heel veel mooie dekbedden, maar op de homepagina zag ik al direct de dekbed die ik wilde. Het was dus niet eens nodig om daar over na te denken. Ik kwam gelijk tot mijn conclusie dat dit perfecte dekbed was!

Normaal ben ik uren lang op zoek naar de perfecte product, maar op deze webshop: LivingComfort zag ik zoveel leuks dat het eigenlijk eerst niet kon kiezen.

Gelukkig kwam ik dus dus direct tot mijn conclusie dat dit dé dekbed is die bij mij past. Helaas moet je altijd aan het budget houden als blogger en mag je niet natuurlijk alles uit de webshop kiezen.was dat maar zo. Ik ben pas net eigenlijk iets duurder dus ik vroeg of ik deze dekbed ben alsnog mocht hebben. Gelukkig mocht dat!

Zelf mag ik hier onder aan dit artikel ook een dekbed weg geven aan jullie! Wil je dus ook een dekbed winnen? Onderaan dit artikel zie je wat je moet doen. Ik ga duimen voor iedereen! Succes :-)
Ik ben super blij met dit bed, en ik zal 'm zeker vaker op mijn dekbed op mijn bed doen. De kleuren zijn echt fantastisch! En dit dekbed ziet er onwijs goed uit, wie is het er met mij mee eens? Wil je ook een dekbed naar keuze winnen dit moet je doen:

Over de Winactie

De feestdagen zijn net voorbij, en wat zijn wij blij. Toch kun je nog wat leuks winnen via Mellaah.nl! Wil je dus een dekbed naar keuze winnen t.w.v. € 30 ,- ? Doe dan vooral met deze actie mee. Je kunt deze dekbed winnen via LivingComfort.

Wat moet je doen?

- Geef aan welk dekbed je op het oog hebt, hoeft niet mag ook achteraf! houdt hierbij wel rekening dat je maar € 30 ,- kunt besteden.

- Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen na deze actie.
Ik hoor het graag in de reacties of je meedoet.. Succes!

Winnaars/Winnaressen worden: Dinsdag 31 januari 2017 uitgekozen.

Update: Winactie gesloten.


Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg