MELLAAH

alles.in.een.life.blog

(goedkope) IPad Cover van GoedkopeIPadCovers.nl

Na een aantal maanden gespaard te hebben, besloot ik iets voor mezelf te kopen. En dat mag ook weleens! Ik besloot een IPad te kopen, en tijdens Black Friday kon ik hem ook nog eens met Korting scoren! Nu kreeg ik laatst weer een leuk mailtje om een hoesje uit te proberen, ik hou gewoon van verschillende covers. Zo koos ik deze keer voor een (Goedkope!) IPad hoes, benieuwd hoe dat in elkaar steekt? Lees dan vooral eventjes verder..

Goedkoop? Ja!

Ja, dat klopt! Het bedrijf waarvan ik deze IPad Cover opgestuurd kreeg heet dan ook Goedkopeipadcovers.nl en geef nou eerlijk toe: als de kwaliteit perfect is, en het is ook nog eens niet duur ga je toch liever hiervoor dan iets duurs te kopen. Althans, zo denk ik erover ook omdat ik vaak iets sloop. En maanden later het altijd opnieuw koop.

Nou had ik zelf ook al een hoes gekocht, vrij prijzig als je het op het internet wilt vinden. Wat als dit nou goedkoper kan? Daar ga ik voor! Goedkopeipadcovers.nl verkoopt dan ook verschillende IPad covers, en zelfs IPhone hoesjes. Ben je dus opzoek naar een goedkoper alternatief? Dan zal ik zeker op deze webshop eens gaan kijken..

Benieuwd naar dé cover die ik uitzocht? Kijk dan vooral eventjes verder..
Wat ik persoonlijk vind..

Deze IPad cover heeft 3 inkepingen, waardoor je de IPad in verschillende standen neer kunt zetten. Persoonlijk vind ik dit erg handig! Ik koos voor een sketchy patchwork design, waar ik wel van hou. Natuurlijk verkopen ze niet alleen deze designs maar ook neutrale IPad Hoezen. Het is een degelijke hoes, en voor de prijs kun je hem niet laten liggen. Zo heb je deze IPad Cover al voor € 24,99.

Als je deze hoes dicht gooit zet hij hem automatisch in slaapstand, dit had ik nog niet bij mijn oude hoes. En om eerlijk te zijn: is dat toch vrij handig. Ik vergeet soms weleens hem op de lock-knop te zetten, zo slurpt hij ook direct minder energie. Oók kun je de hoes draaien zodat je hem ook recht neer kunt zetten, wil je dus je camera aan de andere kant hebben draai je je IPad gewoon om. Handig!

Ik vind deze hoes heel erg handig, thanks GoedkopeIPadCovers :-)!
Prijs & Link:

€ 24,99 / Link iPad Air 2 Hoes Patchwork Roze
Bescherm jij je eigen IPad met een hoes? En wat voor kleur heb je? Ik ben benieuwd..

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg