MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Angsten en ziek zijn

Net zoals ieder ander heb ik nu op dit moment ook de griep te pakken, vandaag voel ik me hangerig en kan ik de hele dag alleen maar slapen. Eerst wil ik mezelf daar niet aan toegeven maar ik denk dat ik het nu wel moet doen. Er zijn een aantal dingen gebeurd afgelopen tijd die ik graag met jullie wil delen benieuwd wat dit is?

Hoe ik me op dit moment voel

Ik weet niet of iedereen het weet, maar ik wilde er eerst ook niet veel over kwijt. Dit wilt nog steeds niet maar ik wil wel zeggen dat tweede kerstdag het uit is gegaan met mijn vriend. Ik moest een hele harde keuze maken en de waarheid onder ogen zien, ik was overspannen en kon niet meer dus ik moest een keuze maken.

Ook al had ik een leuke tijd waren een aantal dingen waardoor ik ging twijfelen. Ik woon best ver van hem, en ik denk dat ik eerst zelf aan mijzelf moet werken. En mijn angst onder controle moet houden. Helaas, maar ik wil me de komende tijd niet meer focussen op een relatie. Het komt wanneer het komt, toch?

En toen..

Omdat ik al overspannen was wist ik niet of ik nou ziek werd of niet. Ik was er namelijk al heel erg moe en wist niet wat ik er aan moet doen. Ik kom er zelf niet meer onder controle houden en maakte me alleen maar druk.

Een half jaar geleden heb ik een spiraaltje laten zetten, ik wilde hier eigenlijk nog een artikel over maken. Maar van de week heb ik heb laten verwijderen. Ik was hier super gespannen over om hem te laten verwijderen, ik weet niet waarom ik zag het gewoon al voor me.

Achteraf viel natuurlijk allemaal mee. Maar je raadt het wel als je goed nadenkt wat er nou is gebeurd, omdat ik overspannen was dit nu allemaal in een. Ik voel me ziek, moe en 's ochtends vooral heel erg misselijk ik bespaar je die details. Maar ik blijf doorgaan vandaag ben ik naar mijn ouders geweest en die hebben voor mij gezorgd daar ben ik heel erg dankbaar voor.

Afgelopen dagen heb ik mijn vooral heel erg druk gemaakt,en nu besef ik me dat dat nergens voor nodig was. Ik hoop snel weer beter te worden en weer leuke artikels schrijven, want overdag kan ik me eigenlijk niet focussen en kan ik alleen maar slapen.

Ik wil graag leuke artikels voor jullie schrijven maar op dit moment moet ik heel even aan mezelf denken. Ik weet niet of er nog iedere dag gaat bloggen,of dat ik wacht tot dat ik beter ben. Het liefst ga ik natuurlijk gewoon door.

Voor degene die ook ziek zijn, beterschap!