MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Afvallen met Afslankbox.eu in het nieuwe jaar

Nou heeft iedereen wel goede voornemens in 2017, maar mijn goede voornemen is afvallen! Dit wil ik deze keer rustig aan oppakken, nou kreeg ik laatst voor mijn blog iets leuks opgestuurd wat me daarbij kan helpen. Ik ben blij, want met dit pakketje maak ik zeker een goede start. Ik ben zelf niet van het diëten maar een gezonde levensstijl spreek mij toch meer aan. Benieuwd waarover ik het heb? Kijk vooral eventjes verder..

Mijn doel in 2017

Nou duurt het nog een paar weekjes voordat het 1 januari is, maar voor je het weet zitten wij oud & nieuw te vieren. Zo snel gaat het helaas.. Daarom vond ik het een goed moment om over mijn 'goede voornemen' te praten. Afvallen is nogal een dingetje, al zeg ik het zelf. Ik zit al een tijdje niet in mijn vel.. dit heeft zo zijn redenen.

Mijn reden

Omdat ik vaak thuis zit, werken of omdat ik me 'slecht' voel met mijn paniek stapelt het vet zich op. Laten we gewoon eerlijk zijn.. Nu kun je in mijn vlogs al zien dat ik niet de dunste ben, ik ben gewoon Mellanie! Maar mijn doel in 2017 is toch echt Afvallen, maar hoe ga ik dat aanpakken?
Het pakketje


Laatst kreeg ik een leuk pakketje van Afslankbox.eu 2 zelfs, mijn moeder kan zo in januari met mij meedoen. Zo kunnen wij elkaar zelfs nog motiveren, en dat doet mij goed.

Nou ga ik in januari jullie zeker op de hoogte houden met mijn 'afslankkuur'. Afslankbox.eu verkoopt 2 soorten afslankboxen: 2-5 kilo's, en 5-10 kilo's. Ik kreeg de 2-5 kilo variant, en dat vindt ik prima. Ik wil niet direct heel veel afvallen, maar gewoon een goede start maken.

De boxen zijn gecreëerd door samenwerking met artsen en diëtisten. In de boxen zitten natuurlijke eiwit- en vezelsupplementen (amino en PHF), behaalt u onmiddellijk resultaat. Overigens mag je hierbij gewoon eten, alleen de eerste ochtend niet omdat je dan die Detox moet nemen.
Verder zit er een heel rooster bij, wat je mag eten. En dat is aardig veel!

Wat Afslankbox.eu van zichzelf vindt

Wij hebben een afslankprogramma wat ingezet kan worden voor slechts enkele of meerdere kilo’s. Er ontstaat tevens een nieuwe manier van eten wat er voor zorgt dat gewichtstoename in de toekomst zich niet gemakkelijk herhaalt.

Update: de box heeft goed gewerkt! Erg fijne producten. -5 kilo. Ik heb helaas de kuur niet afgemaakt vanwege familieomstandigheden. Binnenkort er weer mee verder.. of opzoek naar een andere kuur.
Heb jij een doel in 2017? Ik hoor het graag!

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg