MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Update angststoornis

Zoals je waarschijnlijk wel weet heb ik dagelijks last van Angstaanvallen en PTSS, ondanks dat probeert altijd positief te blijven. Nou hou ik van interieur, beauty & fashion hij alles wat in mij ge├»nteresseerd dat deel ik dan. De laatste tijd deel ik veel minder hoe het nou echt met mij gaat, als je me op social media volgt dan weet je dat ik in de Cosmogirl sta met mijn verhaal over paniek aanvallen. Daarom leek het me een goed moment om dan nu wel over te praten dit heb ik in het verleden wel gedaan op mijn blog, Maar in het heden vind ik het moeilijk om alsnog over te praten.

Als je me blog maar kort volgt

Als je ook nog maar kort volgt dan weet je waarschijnlijk nog niet waar ik over praat. Angstaanvallen en PTSS Zijn deel van mijn leven geworden. Ik ben Mellanie, ik ben 22 jaar het dagelijks leven blog ik alleen maar. Dit komt omdat ik school en werk niet kan volhouden in het dagelijks leven, als ik naar buiten ga en het is in de buurt dag ga ik mijn moeder. Iedere dag heb ik er nog steeds moeite mee om naar buiten te gaan, ik heb er eigenlijk mee leren leven dit is namelijk ik ben.

Waar ik last heb

Ik ben bang in drukke winkelstraten, ik ben bang om flauw te vallen dat is eigenlijk mijn grootste angst. Vroeger ben ik namelijk vaker flauwgevallen als klein kind, en nu ben ik bang iedere dag om te krijgen. Ik ben 24/7 afhankelijk van een ander en ik ben bang als ik alleen buiten loop. Sociale contacten heb ik amper, vrienden lieten me in de steek toen ik ze nodig had. Alles leek net een film en dat voelt nog steeds iedere dag.

Als je wil weten hoe ik PTSS kreeg weet dan eventjes dit artikel.
In de zomer heb ik je eigenlijk minder last van dat durf ik zelf wat meer naar buiten. In de winter wat minder dan sluit ik me eigenlijk op in huis daar voel ik me veilig. Ik een afspraak heb kan ik me van tevoren al druk maken ik voelde me eigenlijk al een paniek aanval opkomen. Dit hebben nog iedere dag. Dit is mijn leven zo aangepast dat ik eigenlijk ook een soort van gehandicapt ben. Ik wil zo graag weer naar buiten en met vrienden leuke dingen doen, maar het lukt gewoon niet. Was het maar gewoon het zelfde als mijn Familie en kennissen om mij heen was het maar net zo perfect als hun.

De winter komt

Nu het weer winter wordt heb ik vaker last van paniekaanvallen. Het gene waarin ik andere energie in kan steken is mijn blog, ik vind het hartstikke leuk om te doen. Vooral omdat ik weet dat ik hier later mijn werk van ga maken. Hier ga ik voor dat is mijn doel. Met mijn blog bereik ik heel veel mensen, en ik vind het nog eens leuk om te doen. Ik zie het als mijn kindje of dagboek waarin ik al mijn energie en inspiratie op kan zetten, dat voelt goed. Vooral omdat ik het thuis kan doen want normaal werk hou ik niet langer dan een halfuur vol.

Ik weet dat heel veel mensen last hebben van angstaanvallen, ik was de eerste blogger hierover schreef. Later volgt er heel veel meer, dit vind niet erg maar ons verhaal moet wel vertelt worden. Ik zie het echt als een aandoening het kan zelfs heel je leven weer zijn zoals het nu met mij iedere dag nog doet. Ondanks dat, probeer ik altijd iedere dag nog positief te blijven dit is wie ik ben. Ik ben trots op wat ik nu al mijn mijn blog heb bereikt. En het volgt natuurlijk nog veel meer.

Hebben jullie ook last van angstaanvallen? Of beheers het zelfs je leven? Ik hoor het graag een reacties!