MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Het perfecté leven

Succes betekend niet alles wat ik laatste tijd heb gemerkt bij bekende You-Tubers, Bloggers of Personen in kwestie dat ze zich anders gaan gedragen als ze meer bereik hebben. Bijvoorbeeld neem een bekende youtuber ik wil geen namen noemen. Die persoon is onwijs gegroeid kwa volgers en media. Zelf vindt ik de persoon in kwestie niet meer leuk om naar te kijken. Wil je weten waarom? Lees dan snel verder.

Succes

Het is leuk succes hebben maar het kan de persoon ook veranderen. Ik vindt dat je altijd jezelf moet blijven het maakt niet uit hoeveel volgers je hebt. Als je jezelf blijft kom je heel ver. Maar ik vindt dat sommige personen op het internet nogal gemaakt overdoen. Ik wil geen namen noemen want ik wil hier niemand mee kwetsen.

Voor wie moet je anders doen?

Ik begrijp het zelf niet heel goed. Waarom moeten bepaalde Youtubers en Bloggers anders doen. In het begin waren ze leuk omdat ze spontaan overkomen maar nu zijn ze gewoon anders. Het ligt niet denk ik aan de personen maar aan Succes hebben. Waarom is iedereen zo gericht op succes hebben of krijgen? Ik denk dat je hier persoonlijk ook geen vrienden mee maakt.

Blijf normaal

Ik denk dat ze het beste overkomen als je normaal blijft. Je hoeft niet te veranderen voor de Pers of andere mensen. Niemand is perfect zo denk ik in ieder geval.

Vaste volgers

Ik denk dat als je niet jezelf kunt blijven dat je volgers ook uiteindelijk gaan denken dat je te gemaakt bent en niet normaal kunt doen. Ik denk dat je heel wat mensen wat mee kunt bereiken als je je zelf blijft no matter what.

Niet iedereen

Dit is niet gericht op iedereen. Ik heb hier maar een paar personen in gedachten. Ik denk als je je aangesproken voelt, je maar beter kunt nadenken of je het op dit moment wel goed doet.

Vinden jullie het ook, dat mensen té gemaakt worden als ze heel veel volgers krijgen?