MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Update

Het is alweer een tijdje geleden dat ik over mezelf schreef, eigenlijk ben ik deze blog begonnen omdat ik over mijn Angst en PTSS schreef. De laatste tijd doe ik dit wat minder, ik kan niet goed uitleggen waarom. Maar soms voelt het goed om je hart te luchten vooral op het internet, heerlijk. Ik kan het iedereen aanraden. Vandaag laat ik jou weer weten hoe het met mij gaat.. lees dus gauw verder!

Een nieuwe liefde + ben ik gelukkig?

Jaaaaa.. sinds een tijdje ben ik eindelijk weer eens verliefd. Dit keer heb ik er een beter gevoel over, sterker nog ik denk dat het hem is. Natuurlijk weet je dit nooit maar toch, als het gevoel maar goed zit toch? En dat zit deze keer echt wel heel goed, en daar ben ik heel erg blij mee!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een relatie nam, vorig jaar rond begin augustus ging het met me ex uit binnen een week had hij een ander. Gelukkig ben ik niet zo, en ik kan dat ook niet zo snel, vooral als je van diegene gehouden hebt. Het was gewoon een sukkel laten we het daar op houden.

Hoe het nou met mij gaat

Nu het in de liefde weer beter gaat gaat het met mij nog niet helemaal perfect, ik heb s'nachts af en toe last van paniekaanvallen en dat sloopt me overdag. Ik maak me een of andere manier om iets druk, natuurlijk weet ik wel wat maar dat zijn de kleine dingetjes.

Niemand is perfect, helaas was ik dat.. ik zit ook niet zo lekker in me vel de laatste tijd ook omdat ik me realiseer dat ik eind van deze maand 31 augustus om precies te zijn 22 wordt. Nog best jong, iknow.. maar toch mijn leven had beter en 'normaler' kunnen aflopen.

Was ik maar perfect...

Ik wilde werken, naar school gaan.. helaas is dat totaal geen optie. Gelukkig kan ik me helemaal uitlaten in mijn blog, en dat geeft me ook alle afleiding. En ik blijf net zolang bloggen tot dat ik er me werk ervan kan maken.. daarna natuurlijk ook.

Ik wilde in het begin van mijn Blog ook Vloggen erbij ( Op You-tube ) alleen dit is me nog niet regelmatig gelukt. Ik stopte met Kerst ik kreeg toen een hele grote paniekaanval, en het Vloggen brakt mij op.. Ik kon niet meer, ik kan niet uitleggen waarom. Ook omdat ik zag hoe slecht het met mij eigenlijk ging en dat wilde ik niet.

Maar ik heb na liggen denken, kijk ik heb dagelijks last van Paniekaanvallen en PTSS wat nou als ik dat gewoon op film vastleg. Misschien heel erg awkward maar misschien help ik hier een ander mee; misschien kunnen mensen zich hierin herkennen.
Ik wil binnenkort weer gaan Vloggen, in iedergeval weer proberen. Zouden jullie dat leuk vinden? Ik hoor het graag..