MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Hoe fijn is het om je muziek altijd op zak te hebben met GSMPunt

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van GSMpunt: of ik opnieuw met hun een samenwerking wilde aangaan. Met dit bedrijf heb ik eerder een samenwerking gehad dus ik wist wie ze waren. Omdat ik heel vaak telefoonhoesjes krijg opgestuurd besloot ik deze keer voor iets anders te gaan, iets wat ik al een tijdje uit wilde proberen. Ben je benieuwd wat? Kijk dan vooral eventjes verder.. Ik kan al zeggen dat het zeker de moeite waard is.

GSMpunt

Wat ik zo leuk vind aan GSMpunt is dat ze niet alleen maar telefoonhoesjes verkopen maar nog veel meer leuks. Bovendien de telefoonhoesjes die ze verkopen zijn speciaal: zo zag ik namelijk een waterproof telefoonhoesje voorbij komen, iets wat ik nergens anders nog gezien heb. Zo koos ik deze keer voor een Bluetooth Speaker!

Ik ging de test uit!

Ik heb ooit gratis zo'n speaker gehad, werkte helaas na 1 keer gebruiken niet meer! Balen.. Wat ik zo goed vond aan de Bluetooth speaker van GSMpunt is dat deze speaker je kunt opladen, zo moest ik de andere speaker met een batterij gebruiken en deze gelukkig niet! Ik ben voor nu al tevreden nu nog uit proberen dus.

Bluetooth Speaker

Toen deze speaker binnen kwam heb ik hem direct uit geprobeerd. Ik ben zo'n iemand die nooit een handleiding gebruikt.. tja, maar dat was gelukkig helemaal niet nodig! Ik was blij! :-)

De speaker deed het echt direct heel goed. Hij werkt heel simpel en het geluid dat eruit komt is ook super goed. Ik deed natuurlijk direct het geluid op het hardst.

Informatie over de speaker:

De speaker werkt dus als je hem oplaadt en als je hem oplaadt werkt deze speaker wel voor 8 uur! Ik vind dit heel lang voor zo'n speaker. Ook kwam ik erachter dat deze speaker tegen water kan. Omdat hij makkelijk in de hand ligt kun je hem dus overal mee naar toe nemen, hoe handig is dat? Ik ging eigenlijk direct vol trots naar mijn ouders huis, mijn moeder wilde hem direct van mij af pakken het geluid vond ze super goed. Jammer mam.. Hij is van mij!

Conclusie

Ik kreeg deze speaker van GSMpunt, en ik moet hun onwijs bedanken voor deze speaker. Omdat ik super tevreden ben met deze speaker ga ik hem zeker vaker gebruiken als ik bijvoorbeeld onderweg ben. Hij ligt makkelijk in de hand, en daarom ook makkelijk mee te nemen. Ik ga hier nog heel veel plezier van hebben, nogmaals bedankt GSMpunt.

Link & Prijs:

GSMpunt Prijs nu: € 49 ,- Normaal: € 99 ,-

wat vind jij van deze speaker? En ken je GSMpunt al?

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg