MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Superleuke Webshop: Twinkels.nl

Ik kwam laatst een superleuke webshop tegen op het internet: Twinkels! De naam staat mij namelijk al aan, superschattig! De webshop heeft o.a. Dameskleding en Accessoires. Van leuke Jurkjes tot Kettingen Twinkels heeft eigenlijk alles wat de vrouw blij kan maken, iedergeval ik wordt hier heel erg blij van! Superleuke kleding, tegen een niet al te dure prijs. Ik besloot een bestelling te plaatsen en bestelde een superleuke T-shirt met Damesschoenen waar ik superblij mee ben, en vandaag zie je wat ik heb gekocht!

De webshop

De schoenen die ik kocht zijn Goedkope zwarte dames sneakers, die je niet vaak ziet in een Webshop. Ik keek zelf bij de New Arrivals daar zag ik al gelijk superleuke t-shirts waaruit ik ging kiezen. De keuze was moeilijk, omdat ik eigenlijk zoveel leuke dingen zag! Je kunt eigenlijk bij hun voor alles terecht zoals: Sneakers, Accessoires, Truien, Jurkjes en nog veel meer. Ik zag ook dat ze hele leuke Goedkope kleding online dames verkoopt. Echt hele leuke Dames kleding maar ook sneakers voor de dames. Maar ook voor normale schoenen kun je er terecht echt goedkope schoenen dames online verkrijgbaar.
Conclusie

Ik vind mijn items die ik heb gekregen superleuk, echt weer iets waar ik heel erg blij mee ben. En ik zal het de komende tijd wel dragen, en het zal ook mijn kledingkast weer aanvullen met de leukste items. Ik kan niet anders zeggen dat Twinkels is goedgekeurd!
Prijzen & Links:

Zwarte Retro Sneakers: Link € 22,95

Strap Trui: Link € 33,95

Wat vinden jullie van deze items?

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg