MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Een doek om je gezicht te reinigen?

Ik test vandaag de Make-up Eraser, met deze doek kun je je gezicht reinigen met alleen een kwestie van water op de doek te doen en je Make-up eraf te halen. Ik ben benieuwd of dit echt werkt, want als het werkt is dit een hele goede uitvinding! Nooit meer watjes gebruiken, heerlijk lijkt me. Of is het té mooi om waar te zijn? Zal het echt mijn make-up goed reinigen? Ik ging de test aan! Ik ben héél benieuwd!

De Make-up Eraser

Deze handgemaakte doek is gemaakt van Polyester, de rechte lijnen doet je waarschijnlijk denken aan een normale baddoek. Nadat je de doek hebt gebruikt kun je de doek wassen, de doek is gemaakt om zeker 1000x te wassen en kan ook niet makkelijk kapotgaan in de wasmachine. Ik kreeg de Make-up Eraser binnen en het eerste wat me opviel is dat de doek onwijs zacht is. Net alsof je zo'n satijnen laken aanraakt (dat gevoel!).
Gemak

Iedereen wil tegenwoordig alles snel, snel, snel. Waardoor iedereen houdt van het gemak, deze doek geeft je weer meer tijd in je ochtendroutine. Als ik mijn Make-up eraf haal is het niet mijn geweldigste bezigheid van de dag. Helaas moet je je Make-up aan het eind van je dag eraf halen, en het zal heerlijk zijn als deze doek je weer de tijd geeft.

De test

Ik ging de test aan: zal de doek echt werken? Het zal me zoveel tijd schelen om je Make-up er eerder af te krijgen. Ik probeerde de doek, ik moet eerlijk zijn dat ik het apart vond. Het gevoel was anders, maar ik merk wel dat het lekker is als de doek vies is dat je hem gewoon in de wasmachine gooit. Scheelt je ook nog veel geld qua watjes kopen. De doek voelt goed aan op de huid, ik probeerde het zelf op mijn hand. Ik pakte de moeilijke eyeliner die normaal al heel moeilijk is om eraf te halen.

De Eyeliner ging er iets moeilijk eraf, na 2 keer erover te zijn gegaan is het eraf gegaan. Ik denk dat ik niet direct iets moeilijks had moeten pakken. Alhoewel ik 2x ook niet veel vind. Als je je Foundation eraf wilt krijgen, is het denk ik veel makkelijker dan Eyeliner. Het resultaat maakt me vrolijk, ik denk zeker wel dat dit mijn routine wat makkelijker maakt. Bovendien is het heerlijk als je hem gebruikt hebt dat je hem daarna in de wasmachine gooit.

Het doekje, die je makkelijk in de wasmachine kunt gooien.

Hoe te gebruiken

Ik heb het zachte doekje met lauwwarm water nat gemaakt (zo stond het in de gebruiksaanwijzing!). Ik gebruik de kant met de korte plukjes. Maak het doekje goed nat, zo kun je makkelijker je Make-up eraf halen. Ik ben heel erg tevreden over de Make-Up Eraser. Het scheelt je ook nog eens heel veel geld! Want je hoeft geen Make-Up Remover en/of Watjes te gebruiken. Je portemonnee is blij maar je huid ook: geen parabenen of chemicaliën die de balans in je huid kunnen verstoren.

De MakeUp Eraser koop je voor  €19,95 op makeuperaser.nl


Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

laatste updates in je mailbox