MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Hoe gaat het nu met me?

Paniekaanvallen hier en daar... gestrest zijn over alles en nog wat.. (vooral dingen waarvoor ik me niet over hoef druk te maken) Héél logisch! Ja, zo ben ik. Ik wou dat ik perfect was en niet zo me hoefde druk te maken.

Ik heb een aantal doelen bereikt: zoals naar buiten gaan. Met me vriend maar alsnog ik kom eindelijk buiten! Ik heb de laatste tijd toch weer wat last van nachtmerries (door mijn PTSS). Ik kan dan niet meer verder slapen het gaat wel steeds beter maar ik heb ze alsnog af en toe.

Verder probeer ik positief te blijven. Ik hou van het leven! Na regen komt zonneschijn zij mijn moeder altijd. Ik kan niet zomaar afhaken waar ik gebleven ben. Met het sporten gaat het wat minder, ik doe wel oefeningen maar niet goed genoeg (Perfectionist hé). Meestal is alles niet goed genoeg.

Ik rijles weer en dat gaat wel oké: behalve het verschuiven van afspraken. Daar ben ik goed in want dan slaap ik weer slecht of dan zit ik niet goed in me vel en dan schrijf ik me rij-instructeur al een berichtje dat het niet door kan gaan. Ik moet nu echt beginnen met lessen ik moet nu ongeveer nog 17 uur rijden van de 20 uur. Het is in principe niet veel ik moet het gewoon doen en niet twijfelen.

Als ik het zo bekijk twijfel ik op dit moment over alles. Behalve over mijn vriend. Ik ben heel gelukkig met hem ik weet dat het raar klinkt maar dat ben ik echt. Ik heb het goed getroffen met hem. We hebben nu 3 maandjes en 3 dagen!

Kayla Itsines ben ik nog steeds niet aan begonnen ( dit zeg ik ook al sinds vorig jaar december ). Dus hier wil ik ook weer eens aan gaan beginnen. Waarschijnlijk ga ik dit met me vriend doen. We doen zoveel samen! En ik vindt dat erg leuk. Hij is me maatje en me vriend!
Mijn blog is uitgeroepen tot Beste Beauty Blogger en Beste Fashion & Lifestyle Blogger:Hier ben ik super blij mee. En dat is ook dankzei jullie te danken. Ik had nooit gedacht dat binnen zo'n korte tijd ik zoveel mensen kon bereiken. Ik heb namelijk vorige maand April 2015 meer dan: 14.000+ bezoekers gehad! Wauw. Ik vindt dat aardig veel.

Conclusie: Ik moet niet zo twijfelen, en gewoon doen! Ik ben zo ongelooflijk trots dat ik mag bloggen. Ik hou van bloggen!