MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Als het niet gemakkelijk gaat..

Studies die niet lopen zoals ze horen te lopen... Nachtmerries die niet willen stoppen. En mijn persoonlijke leven op zijn kop ligt.. als je denkt dat het niet genoeg was komt er wel iets wat het nog erger maakt. Als je denkt dat alles op zijn rolletjes loopt en even later weer alles instort. Zo voel ik me nu. “Hoe doe je dat? Hoe houd je dat vol?” vragen mensen.

Nou, niet. Soms.

Ik ben geen superwoman. Ik houd ervan te denken dat ik dat wel ben, maar het is niet zo. Ik heb helaas moeten stoppen met mijn studie. Mijn coach heeft me helaas niet op weg geholpen. Terwijl je alle vragen goed heb krijg je alsnog een onvoldoende en dat was met alle toetsten zo. Dus ik kon het niet meer volhouden.

Ik wil heel graag, het liefst alles tegelijk,

Maar helaas werkt dat niet zo. Gelukkig ben ik nu wel met mijn rijlessen bezig maar vraag niet wanneer ik gestart ben. Ik moest eigenlijk al in Januari starten. Helaas. Ik wil van het leven genieten. Ik hou van het leven maar helaas heb ik meer tegenslag gehad dan goede dingen.

Ik blijf volhouden, no matter what.

Wat wel weer leuk is dat buiten de zon eindelijk schijnt. Ik ga hierdoor meer naar buiten en zit lekkerder in mijn vel. Gelukkig maar. Ik moet even door een moeilijke periode heen maar ik kom er uiteindelijk wel. Er zijn nog zoveel dingen die ik wil doen en bereiken. Gelukkig heb ik lieve mensen om mij heen die mij steunen wat er ook gebeurd. Ik weet aan wie ik wat heb en wie niet.