MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Wat mensen nog niet over mij wisten

Vandaag wil ik weer een Persoonlijk artikel schrijven voor jullie. Soms is het makkelijk om alles van mij af te schrijven. Het helpt mij door alles heen. Geloof me, deze blog is een soort dagboek voor me geworden. Ik kan er alles in kwijt wat ik leuk vindt.

De laatste tijd schrijf ik wat minder stukjes over mijzelf. Gewoon simpel omdat ik er geen behoefte aan heb. De laatste zes weken heb ik de hele tijd lopen klooien met mijn gezondheid ik was geloof ik om de week ziek.

Ik ziekte niet goed uit tot vandeweek ik had een goede griep te pakken. Gelukkig had ik al voor uitgewerkt zodat ik niet heel veel moest doen. En in nood heb ik toch me laptop erbij gehad en mijn blog bijgewerkt (geloof me, je moet bloggen wel heel leuk vinden) als je dat moet doen terwijl je echt niet meer kan.

Nu ben ik eindelijk weer beter en probeer beter te blijven. Ik zit er echt niet op te wachten om volgende week wéér ziek te zijn. Dus ik zit aan de vitaminepillen en al dat soort rotzooi. Wat ik me ook niet besefte is dat ik mijn theorie vorig jaar augustus heb behaald. En ik ben nog steeds niet aan mijn Rijlessen begonnen. Ik wordt er nu ook een beetje onzeker van. Volgende week begin ik echt (geloof me hihi...)

Genoeg gezegd! Ik wou dus vandaag een artikel schrijven over dingen die jullie denk ik nog niet over mij wisten:

- Paar jaar terug heb ik heel kort Boulimia gehad. Daarna heb ik er nog twéé jaar problemen mee gehad (ik bespaar je te details) maar het was in ieder gehad niet zo leuke tijd.

- Elke dag krijg ik wel een Paniekaanval omdat ik me vantevoren onwijs druk maak wat ik ook doe.

- Ondanks me thuissituatie heb ik toch nog een leuke jeugd gehad

- Nadat mijn beste vriendin in 2008 was overleden, kreeg ik last van een Depressie.

- Ik blijf ondanks alles toch nog positief. Ik weet dat alles goed komt. Het leven is mooi je moet er alleen zelf wat van maken.

- Alles wat mij is overkomen, lijkt in mijn gedachtes een film. Ik kan het nog steeds niet geloven.