MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Slechte cijfers?!, Tegenslag, PTSS

Hey! even een update op mijn laatste dankbaar, Ik ben nu een goed griepje te pakken. Ik heb een keelontsteking te pakken en ik voel me beroerd. Ik moet elke ochtend om 7 uur eruit om mijn antibiotica te nemen ik slaap met moeite en ik val soms in slaap om 2 a 3 uur s'nachts.. ik voel me echt oververmoeid.

Ik doe een thuisstudie en daar gaat het eigenlijk niet zo goed mee, ik weet niet of dit een normaal protocol is van LOI maar ik maak mijn toetsten en heb 2 vragen van de 40 fout en ze geven me gewoon een onvoldoende... wauw, en er staat gewoon bij de opdracht dat ze voor 1 punt worden gerekend, doe ik nou iets fout of wat? Wel goed nieuws is, dat het met mij en mijn vriend perfect gaat ben zo blijjjj :-)

Goed, verder heb ik dit nog meegemaakt:

- Ik heb een tegenslag gehad, heb weer eens last van PTSS last van nachtmerrie's. En maak me weer om alles en niks druk.
– Ik sta nogsteeds op een wachtlijst van een Psycholoog *zucht*
– Het afvallen is er ook al niet van gekomen, dus kayla itsines ook niet.
- Ik ben al meer dan een week ziek, ondanks dat alsnog naar buiten geweest. Wat eigenlijk geen goed idee was want ik ben nu nog erger ziek. Plus ik heb nog eens een keelontsteking erbij.
– Ik zou gaan vloggen. Mooie camera gekocht die ik nu niet gebruik omdat ik ziek ben. (Wat ik wel wil gebruiken in de toekomst uiteraard)
– Omdat ik ziek ben moest ik de rijlessen cancelen. Waardoor ik nu nog minder tijd heb om hem te halen. Want in augustus heb ik mijn Theorie al gehaald. Ik moet mijn praktijk tot Februari 2016 halen. Moet nog te doen zijn denkik?!
– Wat wel weer leuk is, dat ik en mijn vriend binnenkort uit eten gaan. YAAAAY!
– Oh en even over hierboven, met mij en mijn vriend gaat het goed :) Ben zo blij met hem hij maakt me zo blij <3
– Ik steeds meer volgers krijg, en ook mooie reactie's krijg op mijn blog
– Ondanks alle tegenslagen dat ik vindt dat ik het onwijs goed doet. En ik hoop volgende week beter te zijn!