MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Niet zo oké met mij

En toen was het februari. Ik ben ondertussen bezig met mijn examens van mijn studie. Ik had mijn studie onwijs onderschat. Volgende week begin ik weer met Rijlessen en ik moet dus van voor af aan weer beginnen. Benieuwd? Kijk snel verder!

Niet zo oké

Ik kan natuurlijk gaan vertellen dat ik onwijs lekker in me vel zit. Maar dat is dus niet zo. Overdag valt het tegen en 's avonds gaat het weer wat beter. De dagen vliegen voorbij. Ik zou met Vloggen gaan beginnen maar omdat ik dus weer niet lekker in me vel zit heb ik dit uitgesteld. Net zoals de BBG van Kayla Itsines.

Wat is er dan?

Ik wil niet teveel kwijt wat er aan de hand is. Ik maak me dus over heel veel dingen druk. Het komt eropneer dat ik bang ben voor het onbekende. Hoe langer ik wakker lig, hoe erger het wordt. Ik wil niet meer bang zijn.

En nu?

Anyway, ik kan natuurlijk wel ellendig doen over gebroken nachten. Maar ik wil natuurlijk wel veranderen. Ik moet even me doelen opnieuw instellen. Ik weet dat stress de oorzaak van alles is. Ik wil graag de stress verminderen en gewoon van vooraf aan weer opnieuw kunnen starten en verder gaan waar ik gebleven ben.

- Elke donderdag video's online
- Meer sporten ( Kayla itsines , of hardlopen )
- Meer aandacht aan me blog besteden
- Rijlessen en focussen
- Me concentreren op me Studie Secretarieel Medewerker
- Stress verminderen