MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Leren, Goede Cijfers

Hey! Inmiddels gaat het slapen ietsjes beter. Helaas werd ik afgelopen week wel erg beroerd (ik dacht dat ik flauw ging vallen) ik heb het rustig aan gedaan. De ziekigheid gaat ook wel wat vooruit, maar voel ik me nog steeds afwezig en licht in mijn hoofd.

Wat beter nieuws op het gebied van cijfers, ik heb drie keer een 7 gehaald. Ik sta nu gemiddeld ook voldoende. Gelukkig volg ik een thuisstudie dus ik kan de drempel wat laag leggen. Ook leuk nieuws is op het gebied van de liefde ik heb een vriendje alles is nog heel erg spannend maar het gaat goed.

Goed, verder heb ik dit nog meegemaakt:

- Ik kom weer inmiddels steeds meer buiten, en ik doe mijn best ook alleen naar buiten te gaan. Soms heb ik een *trots* momentje als ik het lang buiten heb volgehouden heb. Klinkt gek iedereen gaat naar buiten maar met mijn PTSS is het erg lastig.
– Ik kom nu weer eindelijk mijn afspraken na
– Vandaag kwam ik mijn oud juffie tegen. Heel gek want dat was de juffrouw toen Jennifer (dat is mijn beste vriendin die is overleden) Gepraat over vroeger en ons oud groepje van toen. En of ik nog contact had.
- Meer dan een uur met me Moeder en Stiefpa buiten heb gelopen. Ookal kreeg ik een Paniekaanval toch nog volgehouden.
– Ik op dit moment erg verliefd ben.
– Zaterdag ga ik weer Rijlessen. Erg spannend maar heel leuk.
– Ik had vorige jaar een dagje Skydiven gewonnen voor vier personen binnenkort ga ik erheen. Dit stond ook op mijn To-do list
– Laatst mijn tante heb gezien. Ze staat op een wachtlijst voor nieuwe longen. Ze is zo ontzettend dapper! En ze is ook mijn grote voorbeeld.
– Ik steeds meer volgers krijg, en ook mooie reactie's krijg op mijn blog
– Ondanks alle tegenslagen dat ik vindt dat ik het onwijs goed doet.