MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Verhuisstress

Het kan door mijn angsten komen. Of weet ik wat veel.. Maar ik maak me op het moment erg druk. Ik ga naar het huis toe en ik kom thuis geloof me IK KAN NIET MEER. Soms wil ik gewoon even rust. Even bijkomen. Maar nu gaat het dat me slecht af.

Gisteren heb ik onwijs slecht geslapen. Ik ben toen ook niet meegeweest, omdat ik me dan helemaal druk loop te maken. Ik kan mijn gevoelens slecht uitleggen op dit moment. Maar ik maak me zo onwijs druk. Ik kan gewoon niet tegen veranderingen en stress. Ok√© het is gezonde stress maar toch maak ik me druk. Als ik in het oude huis ben dan wil ik het liefst hier blijven maar tegelijk ook weer niet. En als ik in het nieuwe huis ben blijf ik daar het liefst.

Verhuizen is voor mij onwijs stressvol. Vooral nu ik van dokter en psycholoog moet veranderen terwijl ik net goed zat bij alle twee. Plus je mag ze alles van voor af aan uitleggen. Als ik er al bij nadenk wil ik het niet meer het houdt me ook tegen. Nog niet zolang geleden was ik al verhuist naar een andere stad. En toen moest ik al aan alles wennen. En nu mag ik weer opnieuw gaan beginnen.

Ik hoop gewoon dat alles goed afloopt. Ik doe soms ook rustig aan omdat ik onwijs veel stress heb. Waarom kan ik niet goed uitleggen. Waarom ben ik het... Ik weet dat er ook leuke dingen aankomen. Ik ga leuke dingen voor deze blog doen, en nog veel meer.

Ik kan nu ook geen inspiratie bedenken voor deze blog. Als ik in het nieuwe huis zit hopelijk kom ik met iets nieuws.