MELLAAH

alles.in.een.life.blog

Hoe het nu gaat..

Inmiddels ben ik verhuist en ben ik gesetteld. Ik heb het naar me zin. Maar loop onwijs achter met mijn MBO studie. Fijn dit! Nu mag ik dalijk me helemaal kapot werken om het af te krijgen voor mijn examen in Augustus. Ok√© het is een Thuisstudie dus ik kan mijn eigen tempo maken. Maar toch ik moet er niet aan denken dat ik dalijk me te knetter moet gaan werken.

Maar goed even terzijde ik ben verhuist en ik woon hier nu ongeveer een weekje. Ik heb het onwijs naar me zin. Nu is ondertussen alles ongeveer opgehangen zoals de tv etcetera. En nu moet ik eventjes wennen aan de buurt. Ik wandel altijd met mijn hondje door de buurt maar dat ik toch anders.

Ik ken deze buurt van vroeger ik heb hierachter op school gezeten. Het is raar om te zien hoe alles is veranderd. Ze zijn nu de oude school aan het slopen en renoveren. Al die herringeringen die er liggen van vroeger. Als ik er langs loop dan denk ik weer terug aan de leuke tijden die ik daar heb gehad. Vroeger was alles leuker.

Waarom veranderd alles zo snel? Laatst liep ik in een winkelcentrum waar ik ongeveer 2 jaar niet was geweest. Winkels waren verdwenen, en alles was anders. Het is raar en eng om dat te zien. Soms lijkt het alsof de tijd stil staat en soms lijkt het of de tijd snel gaat. Kon ik de tijd maar terugdraaien misschien was alles dan beter gegaan. Of niet natuurlijk.